tiistai 12. tammikuuta 2016

Vuodenvaihteen tunnelmia

Siirsin vihdoin kamerani uumenista vuodenvaihteen kuvat koneelle, niin ajattelin julkaista niistä pari ja samalla kertoa vähän kuinka se uusi vuosi otettiinkaan vastaan. Uutta vuotta juhlistettiin siis pienellä porukalla eräässä saunahuoneistossa Lauttasaaressa. Suunnitelmana oli syödä illallinen ja jatkaa rennosti illanviettoa seurapelien ja seurustelun merkeissä.

Vuoden vaihtumisen kunniaksi pistettiin oikein piffiä pöytään ja valmistettiin yhteistyöllä pääruoaksi naudan entrecôtea ja sen kanssa tomaatti-mozzarellasalaattia. Kaikilla taisi siinä vaiheessa olla niin kova nälkä, ettei todistusaineistoa jäänyt muistikortille. Onnistui kyllä hyvin, täytyy sanoa! Kunnon pihvi on se juttu! Kiireisimmät vieraat poistuivat tässä vaiheessa ilman jälkkäriä. Vaan eipä olisi kannattanut! Kokeilin uutta reseptiä ja tein siis suklaamoussejuustokakun, joka oli ihana päätös illalliselle (ei tosin taaskaan näöllä pilattu..)



Skumppa kuului tietenkin oleellisesti iltaan ja tulikin kokeiltua uutta palkintoja voittanutta putelia, kun sain töistä lahjaksi. En siedä yhtään liian makeita kuohuviinejä ja tosi monessa on myös liian katkera tai pistävä maku, mutta onneksi tämä sattui olemaan oikein suuhun sopivaa. Skumpan lisäksi tinan valaminen kuului oleellisena osana vuodenvaihteen juhlaa. Kaikkien tulkintojen mukaan rahaa täytyy siis olla luvassa rutkasti tänä vuonna. Onneksi nämä tinaennustukset ovat pettämättömiä.


Meillä oli älyttömät tulitteet keskiyötä varten, kuten kuvasta näkyy! Asian ajoi siis tähtisädetikut, jotka saatiin ehkä kolmannellakymmenennellä yrityskerralla syttymään. Katolta tosin näki ihan kivasti ilmeisesti Larun rannasta ammuttuja raketteja. Eikä kyllä ulkona olisi kovin pitkään tarennut ollakaan!


Sisällä meitä lämmitti takkatuli, joka entisinä partiolaisina hienosti sytytettiin (kröhöm vaatteet haisee vieläkin savulle..). Tosin syy pikkusavustukseen oli hyvin epäloogisesti toimiva takkaimuri!


Illan mittaan pelattiin Tribond- lautapeliä, joka on aika hauska tietovisa, sillä siinä ei tarvitse suoranaisesti tietää kysymyksiin vastauksia, vaan siinä pitää tietää esimerkiksi mikä vihjeistä ei kuulu joukkoon tai mikä vihjeitä yhdistää. Myöhemmin siirryttiin vielä Aliakseen, joka aina kirvoittaa hyvät naurut ja tiiviin tunnelman. Jotenkin ilta mennä hujahti ja kun katsoi kelloa se oli 5 aamulla! Oli kyllä tosi hyvä vaihtoehto olla koko ilta yhdessä paikassa eikä lähteä keskustaan jäätymään. Taksissa, baarijonossa tai muussa tungoksessa vaihdettuja vuosia on jo ihan tarpeeksi!

Kiitos asianomaisille! ♥ Kuten vuoden 2016 tavoitteita listaavassa postauksessa kerroinkin, tästä lähti paras vuosi käyntiin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥