torstai 2. maaliskuuta 2017

Berliini - Mikä parasta?

Huomenna olisi lähtö pidennetyn viikonlopun viettoon Berliiniin! Todella kiva lähteä vähän virkistäytymään: shoppailemaan, ihastelemaan kulttuuria ja tietenkin syömään hyvin! Katsoin juuri säätiedot netistä ja viikonloppu näyttää aurinkoiselta ja lämpötilat hipoo 15 astetta, mikä on jo miellyttävää vaihtelua Suomen viimeaikaisiin pakkasiin ja tämänhetkiseen loskaan! Vähän reissua varjostaa tämä pikkukiva flunssa, joka on vetänyt olon ihan maan matoseksi, mutta eiköhän sitä sopivalla lääkityksellä selviä ihan mukavasti!

Juttuhan on se, että Berliini on mulle aukko sivistyksessä, sillä en ole koskaan siellä vielä käynyt! Tästä syystä kaipaisin kipeästi siellä vierailleilta hyväksi havaittuja vinkkejä ihan kaikesta! Mitkä nähtävyydet ovat must see? Missä parhaat shoppailumahdollisuudet? Onko suositella hyviä rafloja? Mihin suunnata drinkeille? Totta kai Google antaa paljon vastauksia varsinkin nähtävyyksien suhteen, mutta kaipaisin ihan niitä aitoja kokemuksia! Kiitos tuhannesti niille, jotka vaivaudutte! :)

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

4 kommenttia :

  1. Liityin lukijaksi ♥ Hyviä ostospaikkoja ovat kurfürstendamm, joista löytyy kalliita luksusliikkeitä toisesta päästä ja toisesta päästä löytyy mm. Pull & Bear, Forever21, Bershka, Urban outfitters, Brandy & Melville, Adidas ja Nike. Mall of Berlin on käymisen arvoinen, siellä miltein 300 liikettä. Alexanderplatzilla on Galeria tavaratalo sekä Primark. Alexanderplatzin takana oli myös iso Alexa kauppakeskus. KaDeWe on myös käymisen arvoinen paikka sekä televisiotorni. Ja jos burgereista tykkää niin voin suositella lämpimästi Burgermeisteriä, erittäin hyvä annos mäkkäri safkan hinnalla. Alla vielä muutama linkki :)

    http://neeacamillaa.blogspot.fi/2015/12/saksan-matka.html
    http://visualistiopiskelijanaatteet.blogspot.fi/2015/11/berliini-2.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi ihanaa, kiitos tosi paljon vinkeistä ja kiva, että liityit lukijaksi! ♥ Kuulostaa siltä, että shoppailua on luvassa! :D Hyvä tietää myös tuosta burgeripaikasta, lomallahan saa herkutella ;) Pitää tutustua paremmin sun blogeihin kunhan tuun takas reissusta! :)

      Poista
  2. Moikka! Joko on reissu koettu? Vinkkalin sulle fb:n kautta Sauersin kahvilan ja Kantine Kohlmanin ihanan takkabaarin. Olisi mukava kuulla, ehditkö käymään jommassa kummassa ja olivatko (vielä) niin ihania kuin omat muistikuvani kertovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo reissussa on käyty ja Berliini oli kyllä ihana! :) Reissusta voi muuten lukea täältä http://lifealasara.blogspot.fi/search/label/Berliini
      Valitettavasti en päässyt käymään kummassakaan, kun olivat sijainniltaan niin eri puolella kuin missä meidän hotelli oli. Ensi kerralla otetaan tukikohdaksi Berliinin itäpuoli, niin sitten varmasti pitää käydä pistäytymässä! Vaikuttivat molemmat niin kivoilta paikoilta mitä niihin tutustuin netissä! Kiitos sulle vielä vinkkauksesta :)

      Poista

Kiitos kaunis ♥