torstai 12. lokakuuta 2017

Life à la Sara 2v ja kurpitsajuustokakku!


Tänään on kuulkaas takana kokonaiset kaksi vuotta blogielämää à la Sara! Tästä on tullut todella rakas harrastus ja blogitoiminta on kehittynyt ja edennytkin ihan mukavasti! Kiitos kaikille, jotka olette jaksaneet seurata ja lukea päivityksiä, tsekanneet reseptejä ja kiinnostuneet jutuistani!

Tänään on myös hyvä päivä tuoda julki tieto siitä, että sain kunnian toimia Bodylabin ambassadorina! Tulen siis tekemään yhteistyötä proteiinijauheiden ja muiden proteiinipitoisten lisäravinteiden valmistuksen ja kehittämisen markkinajohtajan kanssa. Olen toinen Suomen kahdesta Bodylab ambassadorista ja edustan brändiä todella ylpeänä! Olen käyttänyt heidän tuotteitaan jo pitkään ja aina ollut todella tyytyväinen, joten pesti ei olisi voinut olla sopivampi!

Bodylabin tuotteet sopivat harrastamaani terveellisten herkkujen tuotekehitykseen loistavasti! Valikoimasta löytyy todella paljon loistavia ainesosia terveelliseen leivontaan kuin myös ihan valmiita tuotteita herkulliseen, mutta terveelliseen elämään! Nyt saan järjestää vielä lukijoilleni  arvonnan, jonka palkintona joku voittaa kaikki alla olevassa reseptissä käytetyt Bodylabin tuotteet itselleen! Palkinnon arvo on n. 45 euroa! Osallistuminen on helppoa, seuraa vain blogini Instagram-tiliä lifealasara ja jätä sähköpostiosoitteesi (vaikka @-merkki korvattuna) postauksen alle kommenttikenttään! :) Suoritan arvonnan maanantaina 23.10!

Kyselin taannoin, mitä terveellisiä herkkureseptejä kaipailisitte syksyisestä kurpitsasta ja nyt olenkin kehittänyt jo muutamankin kurpitsareseptin! Tänään juhlan kunniaksi on tarjolla kurpitsakakkua juustokakkupäällisellä!



KURPITSAKAKKU

4 tl leivinjauhetta 
4 valkuaista
4 keltuaista
1 kokonainen muna
1,5 dl kurpitsasosetta (tuoretta tai tölkistä)

PÄÄLLINEN

250g kevyt tuorejuustoa
1 dl Flora vispiä
4 liivatelehteä



1. Laita uuni lämpenemään 175°C:seen.
2. Sekoita mantelijauhot, psyllium ja leivinjauhe keskenään.
3. Vatkaa erikseen valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
4. Sekoita erytritoli ja sulatettu kookosöljy keskenään isossa kulhossa. Lisää joukkoon keltuaiset, muna ja kurpitsasose ja sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi. Vatkaa sekaan vielä mantelijauhoseos.
5. Nostele lopuksi valkuaisvaahto varovasti  joukkoon ja kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan.
6. Paista n. 30 min kunnes kunnes tikkutesti osoittaa kakun olevan kypsä.
7. Anna jäähtyä kunnolla.
8. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
9. Vatkaa vispikerma ja sekoita erytritoli tuorejuustoon. Yhdistä makeutettu tuorejuusto kermavaahtoon.
10. Kuumenna tilkka vetta liedellä ja sulata liivatelehdet joukkoon. Valuta liivateseos ohuena norona juustokakkumassan joukkoon koko ajan sekoittaen.
11. Kaada juustokakkumassa jäähtyneen edellen vuoassa olevan kurpitsakakun päälle ja pistä jääkaappiin hyytymään.
12. Kakun hyydyttyä valuta toffee Zero Toppingia ristikoksi juustokerroksen päälle (tai tee niin kuin minä ja huomaa vasta koristeluvaiheessa, että purnukka vetelee viimeisiään ja seuraava on vasta tulossa postissa ja korvaa ristikko roiskeilla :D)
13. Nauti hyvässä seurassa!

Itse käytin kakkuun tuoretta kurpitsaa, jonka ensin keitin ja sitten soseutin. Otin samalla kurpitsasta siemenet talteen ja paahdoin ne. Kakun päällä onkin kookosöljyssä ja kaakaojauheessa pyöriteltyjä paahdettuja kurpitsansiemeniä koristeena!



A celebration without cake is just a meeting!

Ps. Tilatessa nyt Bodylabin valikoimasta yli 9,99 eurolla saa kaupan päälle shakerin ja Pre Workout Bubblegum Blast jauhepussin (niin kauan kuin tavaraa riittää)!

Pps. Seuraamalla Bodylabin Facebook-sivuja hyvät tarjoukset eivät mene sivu suun!

Ppps. Alta lisää herkkuja:


Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

9 kommenttia :

Kiitos kaunis ♥