torstai 28. huhtikuuta 2016

Shopping Haul

Tämä postaus pitää sisällään siis viimeaikaisia ostoksia, joista muutamat suosikit ajattelin esitellä teillekin. Kaikki varmaan tietää sen tunteen, kun ostos osuu nappiin ja on juuri sitä mitä on tarvinnutkin?


Ensimmäisenä esittelyyn tämä uusi tulokas - vanhan DKNY:n vakiolaukkuni korvaaja, joka on onnistunut tehtävässään loistavasti! Kyseessä on Michael Korsin Jet Set Item Leather Tote. Se on itseasiassa ollut mulla käytössä jo reilun kuukauden. Päivittäin. Täydellisen mallinen, täydellisen kokoinen ja täydellisen näköinen. Made for me. Vähän alkuun jahkailin viitsinkö ostaa Korsin laukkua, kun aikaisemmat ovat menneet niin helposti huonoiksi, vaikka eivät rehellisesti ole olleet edes juuri käytössä.

Noh, onneksi ostin. Tämä on samaa jämptiä materiaalia kuin edeltäjänsä, joten on tehty kestämään. Sisällä on kätevä tilanjakaja ja paljon taskuja, joten kaikki tarvittava pysyy järjestelmällisesti menossa mukana. Iso plussa on tuo etutasku, joka tuo vähän persoonallisuutta laukkuun, sillä en kyllä olisi edes kehdannut käyttää Korsin perustotea, joka katukuvassa roikkuu vähintään joka toisen olalla.


Sitten vaatekappale, jota olen himoillut jo pitkään. Valitettavasti tästä Calvin Kleinin Modern Cotton yläosasta on ollut koot loppu vähintään aina. Onneksi on hakuvahdit, niin sain napattua omani ostoskoriin asti. Saman sarjan alushousuja en vielä omista, mutta niitäkin varten mulla on hakuvahti vaanimassa. Ihan hyvä tosin, että nämä tulee ostettua eri kerroilla, sillä setin yli 50 euron yhteishinta kieltämättä kyllä kirpaisee ainakin ajatuksen tasolla. Nyt liiviosaa pidettyäni osaan kyllä sitä arvostaakin! Niin mukava se on päällä! Ohut pehmeä puuvilla hivelee ihoa ja napakka kuminauharesori tekee sen mitä pitääkin. En ole vastaavanlaisia ennen omistanutkaan.



Koska kesä tulee, tulee myös pitsitopit! Kevyet viileät kauniisti laskeutuvat topit tekevät kiitettävää yhteistyötä kesällä farkkushortsien ja hameiden kanssa ja nyt viileämmällä pukuhousujen ja ihan pillienkin kavereina. Päälle voi vetäistä muhkean neuletakin niin tarkenee kuitenkin säilyttäen hienostuneen viban, mitä materiaali tarjoaa. Valkoinen on Noisy mayn ja nude ihan H&M:n valikoimaa.




Tässä taas lämpimimpiä säitä silmällä pitäen ostamiani hameita, joiden yhdistävä teema on nahka. Jos en olisi niin mukavuudenhaluinen vilukissa, olisin varmasti käyttänyt näitä jo pitkän tovin, sillä kyllähän ne nyt menisi sukkisten kanssa. Oikealla H&M:n tikattu hame hopeisilla vetoketjutaskuyksityiskohdilla, keskellä saman puljun kamelinvärinen A-linjainen mokkanahkahame mattakultaisilla neppareilla ja taimmaisena Mint&Berryn nahkainen kynähame, jossa takaosa on paksua trikoota. Se saa muuten istuvuutensa puolesta luottovaateluokituksen.



Kesästä puheen ollen odottaa tämä simppeli läpikuultava 3/4-hihainen kimono Malagan rantoja, joilla saan sen kääriä bikineiden päälle. Tämäkin H&M:n nuorten mallistoa.


Vaatteita on tullut hankittua ilman tilaamistakin, sillä sattumalta löysin itselleni kivasti istuvan löysäkauluksisen poolon Cubukselta. Se on beigeä ribbineuletta ja juuri sopivan istuva olematta liian makkarankuori. Hyvä valinta moneen tilanteeseen.



Revityt vaaleat farkut ovat olleet hankintalistallani pitkän aikaa. Sopivia ei ole tahtonut löytyä, kunnes bongasin nämä Mangon farkut sattumalta Facebookkirpparilta (johon liityin myyntimielessä, mutta homma on vähän alkanut kääntyä päälaelleen..) Kyseessä oli kuitenkin loistolöytö!



Sitten lopuksi vielä muumimukifanin kaksi pakollista ostosta: uusi kausimuki Juhannus ja uusin tulokas perusvalikoimaan violetti Tuutikki. Toista uutta kausimukia Esi-isää en ajatellut hankkia, sillä vaan nää kivan hempeet värit miellyttää mun silmää! Oikeasti piristää aamua, kun saa valita näiden hauskojen mukien väliltä mistä kahvinsa juo. Kattokaa nyt tota Pikku Myytä oikealla, sen pilke silmäkulmassa tarttuu varmasti juojaansakin!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥