tiistai 21. maaliskuuta 2017

Pari taikatuotetta!

Nyt täytyy myöntää, että on ollut totaalinen inspiraatiopula blogipostausten suhteen Berliinin reissun (siitä täällä ja täällä) jälkeen! Yleensä aina tulee vähintään kokeiltua joitain uusia reseptejä - lähinnä niitä makeita, mutta terveellisiä iltaherkkuja - mutta viimeajat on tullut tehtyä vain niitä samoja vanhoja (en edes pysty kirjoittamaan ilman, että tulee Aina Inkeri Ankeisen äänellä)! Viime viikolla toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja tilasin itselleni Boschin monitoimikoneen, joten uskon, että terveellisten herkkujen tuotekehitys lähtee pian uuteen nousuun!

Ennen sitä ajattelin esitellä täällä vähän Berliinin ostoksiani! Vaatteita tuli ostettua aika paljon, mutta ne olivat aika basic-osastoa: Perustoppeja, trikoopaitoja, printtiteeppari, valkoiset kangastennarit, remmisandaalit jne. Lisäksi hankinnat tuli tehtyä pitkälti perusketjuliikkeistä, kuten Bershka, Tally Weijl, Primark, New Yorker ja löysin jopa kauan kaipaamani täydellisen kaupunkikäyttöön sopivan mustan nahkaisen salikassin ihan vain kotoisasta Gina Tricotista!

Niimpä keskityn postauksessa pariin vähän erikoisempaan löytöön, jotka ovat vieneet meikkausrutiinini uudelle tasolle! Kyseiset kosmetiikkatuotteet tuli ostettua hetken mielijohteesta, sillä en varsinaisesti ollut tiedostanut vastaavien tuotteiden olemassaoloa aikaisemmin. Onneksi tulivat vastaan ja päätin toimia! (lomalla nyt pussin nyörit on muutenkin huomattavasti löysemmällä..)



Kerroinkin viime meikkipostauksessani kuinka ihoni on alkanut nenän pintakuivuuden lisäksi rasvoittumaan hulluna tehden meikin pysymisestä todelle todella haasteellista. No nyt siihenkin on sitten ratkaisu! Löysin Macin liikkeestä Oil Control Lotionin, joka tekee ihosta mattapintaisen meikin alla. Se todellakin auttaa taistelussa rasvaisuutta vastaan! Nenänpielet eivät enää juurikaan rasvoitu sen laiton jälkeen ja otsakin pysyy kiillottomana huomattavasti pidempään!



Toinen huippulöytö oli Douglasista ostamani Artdeco -merkin Lip Filler base -huulten pohjustustuote! Se on väritön vahamainen huulipuikko, joka valmistaa huulet huulipunalle jättäen tasaisen pinnan ja auttaen väriä pysymään pidempään. Itse tykkään mattapintaisista nestemäisistä huulipunista, mutta niiden kanssa huulet alkavat näyttää päivän mittaan erittäin ruttuisilta ja väri alkaa halkeilla, mutta ongelma korjaantuu tämän pohjustustuotteen kanssa! Lisäksi huulet pysyvät kosteutetun tuntuisina pidempään - eikä ihme sillä tuote sisältää aloe veraa, sheavoita ja kasviöljyjä!


Suosittelen kaikille, joilla ongelmia meikin pysyvyyden ja tasaisuuden kanssa! :)

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

2 kommenttia :

  1. Mielenkiintoinen postaus, pitää varmaan laittaa nämä kokeiluun! :-)

    http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥