torstai 13. heinäkuuta 2017

KAUNEUSHAASTE

Sivulla pitämässäni gallupissa oli toivottu toiseksi eniten kauneus ja kosmetiikka -aiheisia postauksia, niin tässä tulee nyt yksi, nimittäin kauneushaaste omalta osaltani! Ei se ollutkaan luonnoksena kuin jotain 2 kuukautta, hehe! En kuitenkaan voinut olla julkaisematta, sillä tykkään kovasti vastailla kaiken maailman kyselyihin, joten otin nyt haasteen vastaan! Toivottavasti tätä on kiva lukea ja saatte uusia vinkkejä kauneuden ja kosmetiikkatuotteiden saralta!


1. Varhaisin meikkimuistosi?
Olen aina ollut kiinnostunut meikeistä ja katsonut ihaillen kun äitini meikkasi ja tonkinut hänen meikkipussiaan. (Kerran kysyin mm. että kuinka usein ripset nypitään - oli mennyt vähän nypittävät karvat sekaisin..) Mutta varhaisin juttu minkä muistan, oli kun isotätini antoi mulle kassillisen vanhoja meikkejään ja tuoksujaan. Ne olivat siitä lähtien mun aarre, jota kantelin naurettavan isossa olalla kulkevassa meikkipussissa mukanani kaikkialle! Enkä tyytynyt tietenkään vain kanteluun, vaan luottolookkiini kuului kirkkaan turkoosi metallihohtoinen luomiväri kulmaluille asti!

2. Mitä meikkejä käsilaukustasi löytyy?
Mulla on oikeestaan aina meikkipussi mukana laukussa (näköjään mikään ei ole muuttunut). Välillä se on suurempi kaikki arkimeikkini sisältävä pussukka ja välillä vain kaikista tarpeellisimmat tuotteet sisällään pitävä pienempi meikkipussi. Suppeampi arsenaali pitää sisällään Bepanthenin (ilman sitä en lähde minnekään!), Urban Decay All Nighter meikkivoiteen, Grimasin Transparent Powder puuterin, Lorealin True Match Concealerin, meikkisienen ja Max Factorin Masterpiece ripsarin.

3. Lempituoksusi?
Mulla on tällä hetkellä niin hyvä tilanne, että multa löytyy kolme lempparia, joita käytän säännöllisesti. Suosikiksi niistä kuitenkin nousee Lanvinin Me tuoksu (se mustakorkkinen). Se on huumaava tuoksu, jossa kukkaisa hedelmäisyys on maustettu häivähdyksellä mustikkaa ja lakritsia.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Kauneus lähtee sisältä. Pidä huoli, että juot vettä vähintään pari litraa päivässä ja lisäksi jos kärsit kuivasta ihosta, suosittelen syömään avokadon päivässä! Olin tässä taannoin hurahtanut yhteen ruokalajiin, jota söin pari viikkoa päivittäin ja sen sisältämän avokadon vaikutukset huomasi kyllä todella konkreettisesti ihossa! Ei enää kuivia länttejä, ei ihon rullautumista nenässä, eikä kiristävää tunnetta, vaan pehmeä joustava ja hyvin ravitun oloinen iho!

5. Uusin kosmetiikkalöytösi
Uusin todellinen löytö taitaa olla juurikin mukanani kaikkialle kukeva Grimasin Transparent Powder, joka on maskeerauskaupoissa myytävä väritön kiinnityspuuteri. Se on valkoista hienojakoista jauhetta, joka muuttuu käytössä läpikuultavaksi kiinnittäen meikkipohjan tarkasti ja pitkäkestoisesti. Parasta on, että sitä voi huoletta sutia pitkin päivää ilman, että se kerrostuisi ikävän näköisesti tai aiheuttaisi värieroja! Tuote on lisäksi erittäin riittoisa ja iso purkki maksaa vain jotain 8 euroa!

6. Ikimuistoisin virheostoksesi? 
Hmm, häpeissäni myönnän kerran tilanneeni huulilakan Wishiltä. Kuin lakkaa se totisesti olikin, sillä se haisi myrkylliselle ja sai huuleni tarttumaan pahemman kerran yhteen eikä meinannut irrota millään! Älkää koskaan tilatko kosmetiikkaa Wishiltä! Sitä ei voi ikinä tietää mitä ne pitävät sisällään.



7. Meikkivoiteella vai ilman?
Meikkivoiteella. Kestävällä sellaisella. Ihoni on nyt rauhoittunut tosi hyvin (olen kirjoittanut iho-ongelmistani täällä ja täällä), eikä siinä ole juurikaan esiintynyt suurempia epäpuhtauksia viimeaikoina ja mulla onkin ollut tosi hyvä fiilis asian suhteen! Kuitenkin vanhat arvet näkyvät poskilla, joten ne tarvitsevat peitteekseen peittävän ja pysyvän meikkivoiteen. Toivottavasti vielä joskus pärjäisin pelkällä BB-voiteella, kuten ennen!

8. Eyeliner vai kynä?
En yleensä käytä kumpaakaan. Ripsienpidennykset tuovat ihan riittävän näyttävän lookin. Jos ripset ovat kuitenkin päässeet harvenemaan liiaksi, saatan käyttää eyelinerrajauksia.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?
Hyvä meikkivoide ja concealer silmien alle! Niin ja se Bebanthen!

10. Tuote, jota haluaisit kokeilla?
Cliniquen BIY eli Blend It Yourself Pigment Drops -pisarat. Tuotteella pystyy muuntamaan minkä tahansa kosteusvoiteen sävyttäväksi kasvovoiteeksi, BB-voiteeksi tai meikkivoiteeksi, kun siihen sekoittaa 1-3 pisaraa pigment dropseja. Olen lukenut siitä paljon arvosteluja ja kutkuttaisi kyllä hankkia tuote meikkipussiini! Kysymykseksi herää olisivatko BIY-pisarat tarpeeksi peittäviä suositellulla enimmäismäärälläkään? Pitää päästä testaamaan!

Onko kenelläkään kokemuksia BIY dropseista? Entä saitteko uusia kiinnostavia suosituksia? :)

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥