torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesän helpoin jälkiruoka

Se on nopea tehdä, helposti muunneltavissa, halutessa terveellinen ja mikä parasta vie kielen mennessään! Kyseessä laseihin koottava jälkkäri, johon voi laittaa periaatteessa mitä vaan, mutta luottoversio syntyy vadelmilla, banaanilla, keksillä ja jäätelöllä. Toisin sanoen valitse siihen jotain raikasta, jotain makeaa, jotain rapeaa ja jotain kermaista - ja se on siinä!

Siitä taitaa olla viitisen vuotta, kun "keksin" tämän jälkkärin ja siitä lähtien se on pelastanut niin inspiraation, motivaation kuin ajankin puutteessa. Siinä on sopivasti kaikkea.

Kuvissa olevissa versioissa on pohjalla kinuskikastiketta, sitten kerros banaanipaloja, murennettua digestivekeksiä, vaniliajäätelöä ja päällä vadelmia. Toinen oma suosikkini on muuten sama, mutta siihen tulee digestivekeksien sijaan dominokeksejä ja vaahtoutuvaa vaniliakastiketta jäätelön tilalle eikä kinuskikastiketta silloin edes tarvita. Terveellisemmän herkusta saa kun vatkaa kookosvaahtoa ja käyttää keksin sijaan granolaa. Jos taas haluaa lisätä joukkoon vielä kastiketta, voi mansikoista survoa melbaa tai käyttää Walden Farmsin kaloritonta caramel siirappia.




2 kommenttia :

  1. Ei vitsit, noi näyttää ja kuulostaa ihan täydellisiltä! <3 Pakko kokeilla joskus! Oon hulluna kinuskiin, niin periaatteessa kaikki, mihin sitä menee, on rakkautta :D

    http://unelmannuppuja.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen :) Ja sama täällä! Varsinki jos on semmosta kotitekosta namnam! 😝❤️

      Poista

Kiitos kaunis ♥