maanantai 3. heinäkuuta 2017

4x Kesän Suosikkitennarit!

Oon tänä kesänä innostunut tennareista toden teolla! Säät kun eivät ole sandaaleja vielä monenakaan päivänä sallineet, niin tennarit ovat toimineet luottokenkinäni! Kenkäkaapissani oli itseasiassa neljien tossujen mentävä lovi: Edelliset valkoiset kuin myös mustat tennarit olivat jo parhaat päivänsä nähneet ja luottosalitossuihinikin oli ilmestynyt reikiä. 

Kirsikkana kakun päälle hankin ihanan hempeät Adidas Originalsin Gazelle tennarit värissä ice purple. Pelkäsin niiden vähän jäykempinä kenkinä hiertävän, mutta ne ovat sulautuneet jalkoihini loistavasti heti toisesta käyttökerrasta lähtien. Kuvista saattaakin ehkä huomata, etten suinkaan malttanut kuvata niitä ennen ahkeraa käyttöä!




Näitä Adidas Originalsin X_PLR lenkkareita en edes tiennyt haluavani, mutta kun ne tulivat niin hyvässä alessa vastaan, en miettinyt hankintaa kovinkaan pitkään. Hyvä niin, nimittäin ne ovat mukavimmat kengät, jotka olen koskaan omistanut! Ja kuinka helpot ne onkaan sujauttaa jalkaan ilman sidottavia nauhoja!




Seuraavana listalla luottolenkkarit numero 2! Kyseessä on Nike Tanjun W ja värinä vaihtelun vuoksi valkoinen. Ihanan joustava, kimmoisa pohja ja mukavan pehmeät jalassa muutenkin!





Ja lopuksi hankintani salille! Mulle on erityisen tärkeää, että salitossut pysyvät niin sanotusti menossa mukana, eli pohjan täytyy olla hyvin pitävä ja kenkien hyvin istuvat. Nämä Addun Performance -sarjan Cool Tr Bounce treenikengät ovat just sellaiset! Lisäksi ne hengittävät verkkomateriaalin ansiosta loistavasti ja taipuvat nopeisiinkin käännöksiin!






Siinä tossuja vähäksi aikaa! Mitäs tykkäsitte? :)

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis
 

6 kommenttia :

  1. Tosi kivoja oikeestaan kaikki :) Mut tollaset mustat tennarit tartteisin kyl itsekin! Mistä ostit? :)

    VastaaPoista
  2. Ihania! Tällaiseen tennarityttöön iskee noi kaikki kyllä ja kovaa :D

    VastaaPoista
  3. Tanjuneita itekin pohdin kävelykengiksi, mutta vielä ainakin ovat kaupassa :D haluisin itekin jotkut helpot kengät, jotka voisi vain nopeasti sujauttaa jalkoihin 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin lämpimästi suositella kumpiakin! :) Ei mitään moitittavaa muutoin, kuin että Tanjuneissa liian pitkät nauhat, mutta niin taitaa olla kaikissa tennareissa! (Paitsi tietysti nauhattomissa X_PLR:ssä ;)

      Poista

Kiitos kaunis ♥