perjantai 17. kesäkuuta 2016

Näin tienaat shoppailemalla!

No nyt on toteutumassa nettishoppailijan unelma: rahaa kilahtaa tilille joka kerta kun klikkaa "lähetä tilaus" -painiketta. Ja sehän sopii mulle! Oon aina ollut vähän semmonen kuponkien leikkaaja ja kanta-asiakaskorttihamstraaja, ostopäätöksiä saattaa syntyä vain koska kohdalle osuu miinusmerkkisiä prosentteja ja lähetyskulut saattavat taas vaikuttaa ostopäätökseen negatiivisesti. Enhän halua maksaa liikaa! Varsinkin kanta-asiakasjärjestelmät, joista oikeasti saa takaisinkin päin ovat koukuttaneet niin, että on pieni katastrofi jos ostoksia maksaessa bonuskorttia ei löydykään lompakosta.

Niimpä on oikein hieno juttu, että vastaava bonusjärjestelmä on saatu myös verkkokauppoihin, eikä vain yhteen tiettyyn, vaan ostobonuksia tuottavan Bonuswayn (ent. Ostohyvitys.fi) piiriin kuuluu yli 800 eri verkkokauppaa kuten Zalando, Nelly.com, Hotels.com, Fitnesstukku, Boozt.com ja Stockmann.

Bonusway onkin Suomen suurin nettishoppailijoiden yhteisö, johon kuuluu yli 200 000 ostoksia verkossa tekevää kuluttajaa. Ostoksista saatujen bonusten määrä vaihtelee kaupoittain, mutta palvelua käyttämällä voi helposti saada hyvitettyä lähetyskulut ja aina sen kanssa ostosten tekeminen on kuitenkin kannattavampaa kuin ilman. Esimerkiksi Nellystä bonuksia kertyy jopa 11,5% ja Hotels.comista matkansa tilaava saa takaisin 5% maksun määrästä. Parasta on, ettei sen käyttö maksa mitään, se ei velvoita mihinkään ja siihen on yhtä helppo liittyä kuin klikkailla tuotteita ostoskoriin.

Nyt saan vielä tarjota lukijoilleni 10€ aloitusbonuksen tästä linkistä (tai klikkaamalla bannereita)! Sen saa käyttöönsä Bonuswayn rekisteröityneet käyttäjät ensimmäisen tilauksensa jälkeen. Nyt kannattaakin siis miettiä mitä sieltä tarvehankintalistaltaan löytyykään, sillä aika hankintoihin voisi olla nyt!

Itse tässä selailen jo uutta ulkomaanreissua.. Mukavia shoppailuhetkiä muillekin! :)



Toteutettu yhteistyössä Bonuswayn kanssa


1 kommentti :

  1. Haluatko tienata ylimääräistä rahaa helposti? Streetspotr maksaa sinulle, kun suoritat pieniä tehtäviä. Tehtävät voit tehdä älypuhelimella tai tabletilla, esimerkiksi samalla kun olet tekemässä ostoksiasi tai kun olet ravintolassa nauttimassa olutta. Haluatko tietää lisää? Voit ladata sovelluksen kännykkääsi tai tablettiisi tästä linkistä: https://app.adjust.com/l5txxd

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥