torstai 27. lokakuuta 2016

Uutta ilmettä metallikoreilla ja viherkasveilla

Jo reilut 2 kuukautta sitten intoilin täällä uusista sisustushankinnoistani ja sen jälkeenkin sisustukseen on tullut lisää päivitystä, joten voisi olla korkea aika kurkata taas kotiini! Tällä erää nähtävillä uudet metalliset korit, joista toinen päätyi Tildan lelujen säilytyspaikaksi ja toinen toimii ihan sisustuksellisena elementtinä yhdessä pörröviltin kanssa. ..Ja jos oikein tarkasti katsoo, niin keittiön pöydälläkin on pieni valkoinen metallinen hedelmäkori, tosin ilman sisältöä tuolla hetkellä.

Metallikorien lisäksi päivitin kodin viherkasvustoa vähän syksyisempään malliin (todellisuudessa kaikki kesäiset kukat olivat jo riistäneet oman henkensä). Yksi orkidea (=phalaenopsis) tosin vielä porskuttaa ikkunan edessä korkeassa ruukussaan! Keittiön pöydälle ja olohuoneen laatikoston päälle ostin samanlaiset suippokärkiset mehikasvit, joiden pitäisi pärjätä syksyisesti vähällä valolla ja kastelulla. Toivat kyllä haluttua muutosta kodin ilmeeseen!

Ps. Tiedot tuotteista kuvien alla!

Pps. Loput sisustuksen uudistukset ensi kerralla!



Metallikori Granit 14,90€ (muistaakseni)



Ruukkukasvi Ikea 5,99€, pieni metallikori Tiger 5€



Verkkokori Anno alennuksella 17€, Viltti Hemtex 54,95€


Kaksihaarainen phalaenopsis Ikea 9,99€

Mitäs tykkäsitte hankinnoista? Saa muuten kysäistä jos joku muukin kuvien tuote kiinnostaa! :)

6 kommenttia :

  1. Kivat uudet sisustusjutut! :) Toivoisin, että meidänkin kodissa olisi muutama lisäneliö, että joskus voisi sisustaa ilman, että kaikki näyttää täyteenahdetulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) nojoo se helpottais asiaa, mutta ainahan voit vaihdella sisusutusta ;)!

      Poista
  2. Mistä granitista tuo yksi kori on ja milloin ostettu?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Ompun Granitista ja ostettu ehkä reilu kk sitten :)

      Poista
  3. aivan ihania sisustusjuttuja, tykkään tykkään tykkään!! ♥ etsin itse asiassa koko tän viikon kotiini joko metalli- tai rottinkikoria ihan pakkomielteisesti, ja löysinkin söpön rottinkikorin, johon ajattelin laittaa rennosti viltin odottelemaan käyttöä sekä mahdollisesti muhkeita tyynyjä, lehtiä yms. tuo metallikori näyttää kyllä ihan älyttömän kivalta, melkein jopa kivemmalta kuin se mun rottinkinen versio! hmm, täytyy vielä pohtia asiaa ;) kasvit on kans aivan ihania, tuovat kivasti eloa sisustukseen :) teillä on kyllä todella kaunista ♥

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!♥ Kuulostaa, että koriasetelmastasi on tulossa tosi kiva! Ja voihan sitä vaihteluksi yksi metallinenkin olla! ;)

      Poista

Kiitos kaunis ♥