keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Uusia tuulia

Kivaa keskiviikkoa! Täällä on ollut hiljaista, mutta siihen on syynsä! Olen viihtynyt erinomaisesti Bloggerin tarjoamassa blogialustassa, sillä olenhan saanut luoda blogini ulkoasun itse lähes alusta loppuun tehden siitä juuri omannäköiseni. Olen saanut tuottaa sellaista sisältöä kuin haluan ja silloin kuin haluan. Näimpä en ole koskaan edes hakenut mihinkään blogiportaaliin bloggaamaan, vaikka se varmasit toisi lisää näkyvyyttä ja lukijoita.

Eräänä iltana puhelimeni piippasi viestin merkiksi ja suureksi yllätyksekseni lähettäjä oli Alona Kuusisto. Alona on bloggaaja/vloggaaja ja itselleni ainakin tullut aikoinaan tutuksi hänen AlonaTV:n henkilöhaastatteluistaan. Hän vaikuttaa vahvasti fitneksen parissa, sillä on poseerausvalmentaja, mutta mediapersoonana, yrittäjänä ja äitinä myös paljon muuta! Alona ylläpitää Poseland Network -sivustoa, joka kokoaa yhteen monia eri kanavia ja nykyään myös blogeja.

Viestissään hän kertoi hakevansa fitness-painotteiseen blogiporukkaan lifestylebloggaajaa ja tultuani Instagramissa vastaan ja tutustuttuaan blogiini, päätti hän tarjota paikkaa minulle - ja minäpä päätin ottaa tarjouksen vastaan! Olen nyt kirjoittanut uudessa alustassa kaksi postausta - esittelyn itsestäni (täällä) ja sokerittomia leffaherkkuja esittelevän jutun (täällä)! Ennen kuin tulin hiiskumaan asiasta tänne halusin saada uuden blogin ulkoasun ja käytettävyyden kuntoon (tosin vieläkin riittää pientä näperrystä - on muuten (henkisesti) haasteellista, kun ei voi itse tehdä muutoksia, vaan pitää delegoida hommat kolmannelle taholle, haha).

KLIKKAA ITSESI BLOGIIN TÄSTÄ!
↓↓↓↓


Osoitteen talteenottamiseksi:
https://www.poseland.fi/lifealasara/

Uudet postaukset tulevat päivittymään vanhaan tuttuun tyyliin blogini Facebook-sivuille sekä Blogit.fi -blogilistaan (blogi myös kirjautuneena theblogjungleen ja Blogkeeniin). Kaikki Blogger-, Google- tai muut seuraajat älkää unohtako ottaa uutta osoitetta talteen! :) Toki se tulee näkymään tässä postauksessa etusivuilla kuin myös tuossa sivun gadgetissa Poseland Network -kuvalinkkinä, mutta tänne ei tule enää päivittymään uusimpia juttuja! Sivustoni jää kuitenkin tällaisenaan olemaan eikä vanhat postaukset katoa minnekään. Tulen myös varmasti linkkailemaan uudesta blogistani vanhoihin juttuihin niiden ollessa oleellisia.

Sisältöni tulee jatkossakin pysymään tyylilleni uskollisena ja juttuja on luvassa tuttuun tapaan niin hyvinvoinnista, kauneudesta, sisustamisesta kuin matkailustakin ruokaa ja terveellisiä herkkureseptejä unohtamatta! Minulla ei ole mitään velvoitteita kirjoittaa mistään mistä en halua tai mainostaa yhtikäs mitään ja muutenkin omaan edelleen täysin vapaat kädet. Toki olen toiveikas, jahka tämä muutos poikisi jotain uutta ja palkitsevaakin! Ainakin vastaanotto blogiporukkaan on ollut todella lämmin! Uskon, että tilaisuuksiin pitää tarttua ja muutoksilla on tapana tuoda aina jotain positiivista elämään! 


Nähdään siellä! 

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥