tiistai 31. toukokuuta 2016

Vamos a España

Se on loman aika koittanut! Suomi tietenkin pistää parastaan tällä hetkellä, mut se on se lomamoodi mikä täältä Espanjasta löytyy! Kerrankin hoidin kaikki asiat kuntoon hyvissä ajoin ennen reissua ja nyt keskityn seuraavan viikon vaan nauttimiseen! Toivon erityisesti, että ruokastressi hellittää, jotta sitä saisi aikaan totaalirentoutumisen. Myöhemmin on sitten hyvin aikaa antaa kiloille kyytiä ;)

Ajattelin kysyä vielä olisiko jollain antaa vinkkiä jos on jotain mitä Malagassa pitäisi ehdottomasti tehdä/nähdä/kokea ja ottaisin mielelläni vastaan myös ruokapaikkasuosituksia täällä reissanneilta? :)

Itseasiassa kirjoitan tätä jo kohteesta, sillä lentokoneen puuttuva wifi pilasi suunnitelmani postaamisesta koneesta. Käytiin äsken jo rannalla syömässä ja kilisteltiin tietenkin asianmukaisesti sangrialla. Jälkkäriksi nautittiin myös taivaallisen hyvät jäätelöt. Voi sitä valinnan vaikeutta, kun makuja oli kinder buenosta toblerooneen ja vesimelonista mansikkajuustokakkuun!

Jo ensinäkemältä täytyy sanoa, että täällä sielu kyllä lepää! Nauttikaahan kaikki muutkin Suomen helteistä kun niitä nyt on tarjolla ja mukavaa seuraavaa viikkoa! En usko, että tulen päivittämään tänne hirveämmin mitään reissun aikana, sillä en ottanu omaa läppäriä edes mukaan, mutta reissun jälkeen varmasti sitäkin enemmän! Tosin snäppi ja instagram pysyvät Malagassakin taatusti menossa mukana! (@lifealasara) :)



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥