perjantai 6. lokakuuta 2017

Pumpkin Baking

Piirakkaa, kakkua, paistosta, moussea, jäätelöä, juustokakkua, korvapuusteja, keksejä, vohveleita, pannukakkuja, munkkeja, muffinsseja, tryffeleitä, juomia ja monen monta muuta juttua voidaan pyöräyttää kurpitsasta! Näin jopa kurpitsasta tehdyn tiramisun reseptin! Ihanan monipuolinen tuote! Kurpitsa kyllä maustaa syksyn todella mehevästi!

Mun sormet oikein syyhyää päästä leipomaan syksyisiä terveellisiä herkkuja päätähtenään kurpitsa! Ajattelinkin nyt kysyä, että minkä kurpitsaresepetin terveellisen version sinä haluisit lukea blogistani? Viime vuonna pyöräytin jo kurpitsakorvapuusteja, joten tänä vuonna jotain muuta - yhtä tai muutamaakin eri herkkua! Pistä ihmeessä viestiä kommenttikenttään (vaikka anonyyminä jossei ole Google-tiliä tai muita tunnuksia tai et muuten halua tietojasi näkyviin) niin aloitan tuotekehittelyn ensi viikon respetipostausta varten! :)

Täältä voi muuten lukea kurpitsan käytöstä leivonnassa ja ottaa talteen pumpkin spice -mausteseoksen reseptin! Ihanaa viikonloppua!



Kuvat: Pinterest
Täältä herkkureseptejä:


Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

2 kommenttia :

  1. Mulla herahti vesi kielelle juustokakun kohdalla, mutta kun kattoo kuvia, niin mikä tahansa! :D Paistos voisi olla ihana jäätelön kanssa.. mmm

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥