maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappubrunsseilua

Tätä päivää oli odotettu. Päivä, jona oli lupa syödä. Järjestin diettini tankkauspäivän vappupäivään, johon olimme varanneet J:n kanssa brunssin. Vappubrunssipaikkana toimi Happy Friends Lauttasaaressa. Olen itseasiassa tutustunut yritykseen työni kautta ja he kutsuivat meidät maistelemaan brunssitarjontaansa. Ja oikein hyvältähän se maistui kuukauden ruokanihkeilyn jälkeen. Eniten kuolasin heidän jälkiruokapöytänsä perään, mutta myös susheja olin odottanut kovasti. Tässä vähän kuvamaistiaisia:










Brunssia ennen en ollut malttanut olla aloittamatta aamua jo muutamalla irtokarkilla ja himoitsemallani omarmunkilla! Ne nautin ulkona portailla istuen auringonpaisteessa. Koskaan ennen en varmaan ole ollut syödessäni yhtä onnellinen! Tosin omar ei kyennyt päihittämään lemppariani berliiniä! Muutenkin päivän aikana tuli vedettyä vähintään 10 000 kaloria ja tänään on koko päivän ollutkin sitten kauhea sokeridarra: pää kipeä ja huono olo. Sen siitä saa! Motivaatiokin on ollut pikkasen hukassa, mutta enää kaks viikkoa jäljellä, niin ehkä mä jaksan vielä!


Vappu meni muutenkin ihan rauhassa mukavissa tunnelmissa. Vappuaaton päivänä oli yhdistetty treeni+ostosreissu ja illalla lähdettiin ystävän kanssa ihmettelemään keskustaan vappuvilinää ja käytiin kaffella. Illalla J liittyi vielä seuraan ja mentiin katsomaan standuppia Apolloon. Tilannekomiikkaa löytyi, mutta jutut ei saavuttaneet kokonaisuudessaan ihan korkeinta leveliä. Ihan viihdyttävää kuitenkin! 

Nyt suuntaan hyvin pitkän maanantain jälkeen spinningiin etsimään energiaa! Että "jaksaa jaksaa, polkee polkee, tinst tints" vaan, erästä koomikkoa lainatakseni!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥