maanantai 27. helmikuuta 2017

My Secrets for Perfect Base Makeup

Vihdoin oon löytänyt kombon, joka toimii! Oon taistellut iho-ongelmien kanssa siitä lähtien, kun lopetin hormonaalisen ehkäisyn (jonka olen sittemmin aloittanut uudelleen, lisää tästä horrorstorysta voi lukea muuten täältä!) reilut 1,5 vuotta sitten. Sitä ennen kärsin ihon kuivuudesta talvisin, mutta se oli vielä jotenkin hallittavissa. E-pillereiden lopettamisen jälkeen kaikki meni sekaisin. Tuli totaalinen hormonaalinen myrsky, jonka jäljiltä ihoni sellaisena kuin sen tunsin oli mennyttä! Hormonaalinen akne vaivasi, mutta lisäksi iho oli kohdittain niin pintakuiva, että kantelin öljypurkkia mukanani, ettei nenäni iho kuoriutuisi pitkin päivää.

Nyt ihoni kunnossa on ilmennyt taas käänne. Jotain tapahtui muutama kuukausi sitten ja pahin kuivuus on nyt kaikonnut. Valitettavasti tilalle tuli älytön rasvoittuvuus ja suurentuneet ihohuokoset T-alueella hormonaalisen aknen kaveriksi. Tilanne on vaatinut todella paljon meikkipohjaltani ja yleensä meikki on päässyt päivän päätteeksi niin pahaksi, ettei paljon ole tehnyt mieli peiliin katsoa. Meikkivoiteet eivät ole olleet tarpeeksi peittäviä ja sitten peittävämmätkin ovat sulaneet ja valuneet kasvoiltani päivän mittaan. Poskilla ihohuokoset ovat olleet illasta ainoa paikka, jossa meikkivoidetta on esiintynyt saaden aikaan kauniin pilkullisen lopputuloksen! Jes!

Koska mikään meikkivoide ei nykyään kestä kasvoillani, jos levitän alle kosteusvoidetta, on pelastuksekseni tullut Lumenen Glow Boost hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä seerumi. Se pitää ihoni kosteutettuna ja edesauttaa meikkivoidetta pysymään paikoillaan ilman voiteiden rasvaisuutta. Laitan nykyisin kosteusvoidetta vain yöksi. Ihon kosteustasapainosta huolehtiva Glow Boost on siitä erinomainen tuote, että se sopii seerumiksi on iho sitten kuiva tai rasvoittuva. Normaalissakin ihossa se lisää tervettä hehkua!



Toinen tilannetta helpottava pohjatuote on The Body Shopin Wonderblur primer. Se tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää ohuita juonteita ja ihohuokosia. Tuotteen avulla meikille saakin luotua tasaisen pohjan ja ihohuokosetkin häiventyvät ihan kivasti. Wonderblur on kokeilemistani ihohuokosia häivyttävistä primereistä paras, mutta haluaisin sen jättävän vielä paremman tarttumapinnan meikille, jotta lopputulos olisi kestävämpi.



Mitä meikkivoiteeseen tulee, niin parhaan peittävyyden tähän mennessä on tarjonut Urban Decayn All Nighter meikkivoide. Peittävyydestään huolimatta se ei jätä kasvoille paksua tai tönkköä kerrosta vaan pigmenttisyydestään johtuen sitä riittää ihan ohut kerros, joka jättää jälkeensä mattapinnan. Meikkivoide kuivuu kyllä nopeasti, mutta se on silti helppo levittää niin sienellä, meikkivoideharjalla (se hammasharjan muotoinen!) kuin sormillakin. Plussaa All Nighter saa vielä sopivan vaaleasta keltapohjaisesta sävystä. Miinuksena vedenkestävä tuote alkaa erottua ihosta pahiten rasvoittuvimmissa kohdissa, joten sitä joutuu korjailemaan päivän mittaan. Suosittelen kuitenkin lämpimästi kaikille, jotka hakevat meikkivoiteeltaan pitkäkestoista peittävyyttä!

Käytän meikkivoiteen lisäksi useampaa contouring tuotetta ja lopuksi viimeistelen kaiken Grimasin transparent powderilla. Levitän tämän läpinäkyvän kiinnityspuuterin huiskua sekä sientä apuna käyttäen. Se sulautuu täydellisesti ihon/meikin sävyyn ja on niin hienojakoista, että kiinnittää meikin joka kohdasta, myös niistä huokosista! Se pitää meikin kiitettävästi paikoillaan pitkänkin ajan. Parasta on, että sitä voi huoletta sutia pitkin päivää ilman, että se kerrostuisi ikävän näköisesti tai aiheuttaisi värieroja! Tuote on lisäksi erittäin riittoisa ja iso purkki maksaa vain jotain 8 euroa! Tästä en taatusti enää luovu!



Oliko tuttuja tuotteita? Tai meneekö jokin mainituista kokeiluun? :)

Ps. Edelleen kaipaisin apua suurentuneiden ihohuokosten kanssa. Haluisin niistä nimittäin kokonaan eroon! Onko kenelläkään antaa vinkkejä miten supistaa niitä tai peittää kiitettävin lopputuloksin? Olisi huippua!

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

2 kommenttia :

  1. Kaikki oli mulle uusia tuotteita... etenkin toi The Body Shopin tuote näytti kiinnostavalta lisältä myös omaan meikkiboksiin... ! :)

    -Vilma

    www.so-up.fi/byvilma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löyty joku mieluinen :) Se on kyllä hyvä tuote! Annostelussa pitää olla tarkka, sillä sitä riittää tosi pieni määrä!

      Poista

Kiitos kaunis ♥