maanantai 13. helmikuuta 2017

Nothing for Valentine's Day?

Huomenna se on, rakkauden juhla eli huonosti suomennettuna ystävänpäivä! Jo ennen vuodenvaihdetta, kun sinkkujen hermoilun aihe oli kenen kanssa vaihtaa uudenvuoden suudelma, muistuttelivat Instagramin memet siitä, että "also Valentine's Day is around the corner". Tänä vuonna pelasin sen verran varman päälle, että menen ystävänpäivän deiteille saman henkilön kanssa kuin vaihdoin uudenvuoden suudelmankin! On se hyvä, että on sellaisia ystäviä kuin Minna! ;)

Jos olet kuten minä, etkä ole yhtään miettinyt saati ostanut tai valmistanut mielitietyllesi tai ystävillesi mitään lahjoja, mutta haluaisit kuitenkin ilahduttaa jollain pienellä, niin tämä postaus on sinua varten! Postaus pitää sisällään pieniä herkkuja ja muita teeman mukaisia ideoita, jotka on helppo toteuttaa nopeallakin aikataululla ja pienellä vaivalla! Ohjeet ja tarkemmat tiedot kuvakollaasien ideoihin löytyy täältä.

Ps. Viime vuoden panostukseni eli sydämillä höystetyn valkosuklaa rocky road -reseptin löydät täältä. Sekin on helppo ja ennen kaikkea suussa sulava lahjaidea!
Rakkauden täyteistä päivää kaikille - seurusteleville sekä sinkuille! ♡

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

6 kommenttia :

 1. herkullisen kaunista <3

  VastaaPoista
 2. Olisin pelkästään voinut katsella noita ihania kuvia! :D Mutta ihanaa ystävänpäivää sinnekin ja toivottavasti vietät kivan päivän! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva oli löytää sun blogi ☺ Nättejä kuvia ja ihanan aito ☺ Ainakin musta joskus suosituimmat blogit alkaa menettää sellasta persoonallisuutta kun kaikki kuvat on otettu ammattilaisella ja teksti on hyvin tarkoin harkittua....
  -Vilma
  www.so-up.fi/byvilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kivasti sanottu! Oon samaa mieltä sun kanssa suosituimmista blogeista ja sitten kun niissä on vielä lähinnä pelkkiä yhteistyöpostauksia :s Oon käyny lukemassa joitain sun juttuja (ja luen kyllä jatkossakin) ja tykkäsin kanssa kovasti! Juuri sitä aitoa meininkiä :)

   Poista

Kiitos kaunis ♥