lauantai 8. huhtikuuta 2017

Snapchat: zarrdis

Moikka kaikki, mun nimi on Sara ja olen ollut huono bloggaaja, enkä ole postannut tänne mitään viimeiseen viikkoon, sillä mulla on ollut liian kiire tehdä muita töitä, syödä piirakkaa (terveellistä!) ja katsoa Netflixistä Grace & Frankieta (iso suositus sarjalle!) Asiaan on vahvasti vaikuttanut myös se, että kamerani ja muistikorttini eivät ole sattuneet samaan paikkaan samanaikaisesti pitkään aikaan. Nyt kuitenkin korjaan asian tällä multipostauksella, joka sisältää elämää ja suosituksia snapchat kuvien muodossa (nimittäin somessa silti aina tapahtuu)! Ensi viikolla sitten luvassa vähän spesifimpiä aiheita!


1. Tätä on mahtunut mun elämään paljon! Klo 16 on arkipäivän treenien aika duunipaikan kuntosalilla! Viimeaikoina mut on pitänyt kiireisenä myös siihen liittyvä projekti, sain nimittäin kunnian suunnitella ja toteuttaa kuntosalin uudistuksen, joka onkin nyt kovassa vauhdissa!
2. Mielenkiintoinen nimensä mukaan lihaskasvuun ja rasvanpolttoon opastava opus, joka mulla on vielä kesken, mutta uskallan sanoa sen keskittyvän maalaisjärjellä toimiviin ja oleellisiin metodeihin! En malta odottaa, että saan sen luettua kannesta kanteen!
3. Kuukausien etsintöjen jälkeen onnistuin löytämään aamupuuroni vakioainesosaa: Risentan psylliumia (puhdasta kuitua)! Pelkäsin jo, että se on poistettu kokonaan valikoimista!
4. Oltiin työporukan kanssa Woltti sirkuskoulussa apinoimassa ja onnistuneen ihmispyramidin jälkeen oli kilistelyjen aika!
5. Maistettiin Berliinissä parhaimpia macaroneja ever!
6. Koska Tilda on ollut viimeaikoina aika paljon hoidossa (ihan omasta ja hoitajansa tahdosta), niin olen päässyt arkenakin käymään Elixian tunneilla, mikä on hyvin toivottua vaihtelua! Kuvassa menossa Cardio Step & strenght -tunnille. It's the best!


1. Hotelliaamiaiset on aivan parhaita! Mut vakuuttaa ja tekee onnelliseksi karjalanpiirakat, croissantit, munakokkeli, nakit, hyvä leikkelevalikoima, tuoreet hedelmät ja tuorepuristetut mehut. Okei, aika moni asia siis!
2. Loma alkaa aina jo lentokentällä lasillisella proseccoa!
3. ...Palatakseni siihen hotelliaamiaiseen niin who wants pancakes is a question that doesn't need to be asked!
4. Eräs viikonloppu tehtiin ystäväni kanssa pitkästä aikaa sushia. Meni kyllä kuin kuumille kiville!
5. Tämä tässä on paras sokeriton ja vehnätön leipomus, mitä olen koskaan maistanut! Kehittelin reseptin ja leivoin piirakan pääsiäistä varten ja sitten siinä oli vähän muistikorttia kateissa ja sen semmoista ja yhtäkkiä koko piirakka olikin syöty.. Ei kun leipomaan uutta, niin saan postattua reseptin teillekin!
6. Tiedättekö mistä tietää, että on kasvanut aikuiseksi? Siitä, että juustolautanen tulee valituksi ohi jäätelön!


1. Minä ja puhelimeni. No further questions.
2. Ihastuin Tampereen Fazer Kitchen & Caféssa heidän itse koottaviin salaatteihin! Ensin valittavana oli pasta- tai salaattipohja, sitten sai valkata haluamansa täytteet ja kastikkeen lukuisista vaihtoehdoista ja kokit tekivät annoksen tilauksesta (eikä siihen käytetyt ainekset seisseet missään vitriinissä)! Päälle sai halutessaan reilusti rucolaa ja annoksensa sai vielä itse kruunata erilaisilla siemenillä, pähkinöillä, kuivatuilla hedelmillä jne. Ja kuten näkee, annoskoot eivät olleet mitään pieniä!
3. Ihanaa kun lumet ovat sulaneet! Käytiin Tilustisen kanssa kevään ekalle pidemmällä lenkillä (joka ei tosin tuottanut penikkatautisena niin paljon iloa, kuin olisi voinut).
4. Miksen osta kukkia kotiin useammin?
5. Niitä harvoja päiviä, kun mut näkee hiukset auki!
6. Meet the healthy protein icecream! Tämän älyttömän hyvän sokerittoman herkun resepti tulossa pian!

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

2 kommenttia :

  1. Kivoja kuvia! :) Varsinkin ruokakuvat saivat veden kielelle!

    sannixo.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥