maanantai 10. heinäkuuta 2017

Festival Style Inspiration

Viikonlopun Ruisrockista inspiroituneena tulin jakamaan festarilookkeja blogiinkin! Kuten edellisessä kesän bucket list -postauksessa kerroinkin, en ole aikuisiällä festareilla juuri kiertänyt, mutta tämän viikonlopun jälkeen siihen tulee kyllä muutos! 

Visiittini Ruississa oli vain yksipäiväinen ja se taitaakin olla juuri se sopiva määrä festareita yhteen viikonloppuun, en nimittäin olisi voinut enää sunnuntaina kuvitellakaan palaavani festarialueelle! Vietimme kuitenkin superhauskan päivän aurinkoisessa Turussa musiikista täysillä nauttien! Muutamat kommellukset ja takaiskut eivät haitanneet loppupeleissä yhtään! Eli toisin sanoen: Ensi vuonna uudestaan!


Glitterijakaukset, siirtotatskat, bodyart, vartalokorut, etnisyys, boheemius, vihertävänturkoosi, chokerit


Vaaleat farkkushortsit, pyöreät aurinkolasit, jämäkät lierihatut, pitsiset yläosat, revityt shortsit, halkiolliset pitkät hameet


Glitterimeikki, strassit kasvoilla, lettikampaukset, napapaidat, vaaleanpunainen, pitkät mekot, valkoinen pitsi


Surffilaineet, puolinutturat, saparonutturat, löysät kangasshortsit, jumpsuitit, kukkakuosit, ylä- ja alaosat samaa kangasta

Siinä vähän lookkeja ja meikki- sekä kampausinspiraatiota kesän tuleville festareille! Mitäs tykkäsitte? Ja mitä festareita on vielä edessä tänä kesänä? :)
Kuvat: Pinterest

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

4 kommenttia :

  1. Vau mitä lookkeja! Oispa liput edes jollekin festareille tänä kesänä, mutta tais jäädä mun osalta väliin nyt. Ens vuonna sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi harmi, mutta varmasti sitten muuta kivaa luvassa! :)

      Poista
  2. Haluaisin kovasti alkaa jo vaalentamaan omaa tukkaa, tästä postauksesta noi letti-jutut oikeen iski muhun. Ois ihana että ois suklaanruskea/tummempi juuri ja sitten tulisi vaaleita raitoja sieltä täältä lopulta niin että olisi vaaleat latvat.. pitää varmaan viron lomalla käydä kampaamossa katsomassa mitä he saavat aikaan!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuulostaa kyllä tosi nätiltä! Sellaisen haluisin itsekin, mutta once you go black... :D Toivon, et tulee hyvä lopputulos ja kivaa reissua muutenkin! :)

      Poista

Kiitos kaunis ♥