maanantai 6. marraskuuta 2017

Joulukalenteri-idea

Mukavaa maanantaita! Nythän eletään jo marraskuuta, joten on ehkä jo ihan yleisesti hyväksyttävää alkaa kääntää katseita jouluun! Tosin itsehän en malttanut marraskuuhun ensimmäisten glögien kanssa. Lisäksi innostuin jo lokakuussa Glitteriin myyntiin tulleesta siitä mahtavasta joulukalenterista (14,99€), että sen luukkujen sisällön voi itse päättää! Se on silti perinteinen pahvinen kalenteri, mutta se tarjoaa mahdollisuuden luoda hyvin yksilöllisen ja persoonallisen yllätyspaketin joulun odotukseen jollekin rakkaalle taikka sitten siitä voi rakentaa mieluisan kokonaisuuden itselleen.

Luukkuihin voi sujauttaa esimerkiksi koruja, meikkejä tai asusteita. Ne voi täyttää myös karkilla tai muilla (myös terveellisillä) herkuilla tai niihin voi askarrella itse sisältöä. Mikset täyttäisi sitä vaikka mietityillä runonpätkillä ja mietelauseilla? Sinä päätät!

Itse olisin hyvin otettu jos joku suunnittelisi minulle oman joulukalenterin! Lapsena meillä veljeni kanssa oli monesti äidin tekemä joulusukkakalenteri, jonka sisällä oli 24 pientä kangaspussia, joihin äiti oli piilottanut kaikkea pientä kivaa. Päivän pussukan aukaiseminen oli aina aamun kohokohta. Tämä kalenteri voisi olla kompakti (aikuisten) vastine tälle joulusukkakalenterille!


Ihanaa ja yllätyksellistä joulunodotusta!


Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥