keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Uusi työpiste

Mä vähän innostuin. Kaikki lähti siitä kun en enää kestänyt katsella tv-tason alta näkyviä johtoja. En saanut vain aikaan hankkia niille katseen kestävää johtosuojaa. Suunnitelmissa oli myös pistää tv-tasoon taustalevy, jota en kuitenkaan koskaan muistanut käydä ostamassa. Helpoimmalla totesin pääseväni, kun vain hankin uuden tv-tason. Sellaisen tiiviin lattiaan asti yltävän senkin, johon saisin samalla mukavasti säilytystilaa (ja jonka taakse johdot jää piiloon!). Samalla voisin luopua olohuoneen hyllykokonaisuudesta, joka on ollut tilassa kuin pakotettunu, sillä se edusti huoneen ainoaa todellista säilytystilaa. Näin ollen voisin hankkia sen tilalle hengettömän valkoisen metallihyllykön - samaa sarjaa kuin sohvapöytäkin.

Näin tein. Ongelmaksi muodostui kuitenkin se, ettei vanha lasinen työpöytä kirkkaalla muovituolilla sopinut enää alkuunkaan kokonaisuuteen. Koska mullekaikkihetinyt, niin hankin sitten tv-tason virkaa ajavaan senkkiin sopivan valkoisen jykevän työpöydän. Se on lähestulkoon kulttimaineessa oleva Ikean MALM kampauspöytä. Sen kaveriksi nappasin Jyskin alesta KLARUP tuolin keinonahkapäällisellä. Siihen siirsin vielä lampaantaljan vanhasta työtuolista ja voilà! - Olohuone oli yhtenäistetty!Vanhat huonekalut sain myytyä todella nopeasti Facebook-kirpparilla! Kierrätys kunniaan! Pöytälampun on mun äiti aikoinaan tehnyt, kynttilän valoin viime jouluna ja muutkin pöydän päälliset siirtyivät suoraan vanhalta pöydältä uutta koristamaan! Sain muuten monta työpöydällä tarpeellista, mutta ei ehkä niin esteettisen näköistä, juttua jemmattua työpöydän alla olevaan vetolaatikkoon! Aivan loistava pöytä, vaikka onkin edeltäjäänsä huomattavasti pienempi!


Pöydällä olevaan kehykseen pitää vielä laittaa jokin kiva kuva ja roskikseksi meinasin siirtää metallikorin, johon olen etsinyt sopivaa paperipussia. Onko kenelläkään muuten tietoa mistä saisi hankittua vaaleanruskean perusroskakorin kokoisen paperipussin? :) Sen kaveriksi meinasin ostaa myös uudelle huonekasville pienemmän paperipussin ruukun suojaksi.
Sisustuksen muut uudistukset, kuten tv-tasona toimivan senkin ja metallihyllykön sisuksineen esittelen myöhemmin! :)

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥