keskiviikko 30. joulukuuta 2015

In & Out December

Joulukuun lempparit ja inhokit, olkaa hyvä:
 

Muhkeat huivit

Voisin uppoutua joka päivä isoon muhkean pehmeään huiviin. Olen nykyisin todellinen vilukissa! Mulla on kylmä kotona (siellä on kylmä kyllä muillakin, sillä lattian lämpöeristys ei oikein aja asiaansa), mutta mulla on kylmä myös työpisteellä, toimistossa, ravintoloissa ja joka paikassa. Tällä hetkellä työpisteelläni on onneksi pöydän alla patteri, joka on aina täysillä! Siitä olen onnellinen. Sen lisäksi siis huivit auttava pahimpaan viluun ja ne ne saavat ihan yksinkertaisen peruspaidankin näyttämään tosi paljon paremmalta, puhumattakaan ulkotakeista! Tämänhetkinen suosikkini on ruutukuosinen hapsullinen villahuivi, jossa väreinä on mustaa ja luonnonvalkoista.


DIY-projektit

Talven ja joulun myötä olen innostunut näpertämään kaikkea kaunista käsilläni. On tullut valettua saippuoita, väkerrettyä joulukranssia, tehtyä sinappia, raakasuklaakonvehteja ja kynttilöitä, rakennettua piparkakkutalo, kokeiltua kynsiniksejä, fiksattua pintoja ja laadittua uusia reseptejä. On nimittäin jäänyt treenauspostaukset vähän vähälle, kun olen keskittynyt näihin. On selkeästi ollut sellainen kausi nyt päällä, sormet on oikein syyhynnyt askartelemaan! Mutta mitäs se toisaalta haittaa, tekee sitä mistä nauttii sillä hetkellä eniten :)



Perusvoimaharjoittelu

En suinkaan ole unohtanut treenausta, vaikken ole siitä kirjoittanutkaan! En tosin ole nyt reiluun kuukauteen päässyt oikein käymään omalla kuntosalillani ja hyödyntämään sen tuntitarjontaa, kun tuo koiruus on ollut joka päivä mukana töissä. Onneksi töistäkin löytyy kuntosali, mitä olen pystynyt sitten hyödyntämään aina arkipäivinä. Treeniohjelmaani on sen vuoksi kuulunut nyt 4-5krt/vk perusvoimaharjoittelua. Ennen en olisi millään malttanut sitä tehdä, sillä ahdistuin, jos syke ei ollut mielestäni tarpeeksi korkealla jatkuvasti. Onneksi olen kuitenkin nyt omaksunut voimatreenin periaatteet ja tulokset ovat nousseet hyvin ja hermotus kohdelihaksissa parantunut huomattavasti. Lempparikseni on tullut selkätreeni, jota ennen inhosin. Silti viikonloput pyhitetään kovatempoisille hikirääkeille.
 

Pimeys

Pimeydellä on kyllä tosi paljon negatiivisia vaikutuksia! Ja täällähän on aina pimeää ja täytyy mennä kuukausia keinovalon turvin, eikä lumestakaan ole ollut tänä vuonna apua. No like! Valonpuute vaikuttaa ainakin mulla suoraan vireystilaan aiheuttaen väsymystä ja toimintatehon laskua. Illalla työpäivän ja salin jälkeen tuntuu, ettei voimavaroja ole enää mihinkään (vaikka on istunut suurimman osan päivästä). Aamulla herätessä on ihan sekaisin, uupunut eikä olo ole yhtään pirteä. Yöuni onkin kuulemma yleensä huonolaatuisempaa pimeällä kuin valoisana vuodenaikana. Vaikuttaapa pimeys myös ruokahaluun lisäten makeannälkää erityisesti ilta- ja yöaikaan, minkä kyllä allekirjoitan.


Huono tuuri

Tämä on oikein korostunut viimeaikoina. Tuntuu, että jos jokin voi mennä pieleen, se menee. Thanks Murphy! Onneksi kyse on ollut aika pienistä asioista kuitenkin. Aina esim. jos olen yrittänyt tehdä jotain hankintaa niin se on loppuunmyyty, kokoni on loppu, tiettyä väriä ei ole, myöhästyn juuri jostain tarjouksesta, laskutus ei toimi, pakettini joutuu tulliin tai saan jonkun maanantaikappaleen tms. Eikä huono tuuri rajaudu hankintoihin vaan se toistuu kaikessa ympärilläni. Tosin tänään on ollut oikea onnenpäivä: söin ilmaisen lounaan ja sain skumppapullon töistä. Ehkä onneni on kääntynyt?


"Hauskat" kännykänkuoret 

Ei varmaan tarvitse kauheasti selittää? Siltikin näitä näkee ihmisillä (heillä on varmasti tosi hyvä huumorintaju, heh heh). Mulle esteettisyys ja käytännöllisyys menee puhelimenkuorissa kaiken muun edelle, enkä voisi kuvitellakaan käyttäväni suurta kumista möhkälettä tai jotain irvinaamaa puhelimeni ympärillä. Tosin se kauneushan on katsojan silmässä.

 Oletteko samoilla linjoilla kanssani?

Osa kuvista: Pinterest

2 kommenttia :

Kiitos kaunis ♥