perjantai 15. syyskuuta 2017

Summer summarum

Vaikka ollaan jo hyvää vauhtia syyskuun puolella, olisi nyt aika tehdä kurkkaus mahtavaan kesään 2017! Mähän pidin blogitaukoa 5 viikkoa heinä- ja elokuussa, niin ei ole tullut päivitettyä tänne mitään kesäjuttuja! Käynkin nyt läpi mitä mulla oli kesälle tavoitteena ja mitä sitten todellisuudessa tuli tehtyä!

Vesiurheilukeskus ja ravintolalaituri Laguuniin melomaan ja maistamaan heidän upean näköisiä annossalaattejaan!
Länsiväylällä sijaitsevassa Laguunissa tuli käytyä vain viinillä ja katsomassa taitavia vesiurheilijoita eräänä helteisenä päivänä. On kyllä loistava paikka vesiaktiviteetteihin ja todella ystävällistä henkilökuntaa! Näin ollen salaatit ja melonnat on taattu ensikesänä!

Nuuksioon tai Luukkiin laavulle grillaamaan ja pulahtamaan metsälampeen
Tämä oli jo suunniteltu, mutta huonon sään vuoksi jäi lähtemättä.. Onneksi pääsi muuten mökkeilemään luonnonhelmaan. 

Ruisrock 8-9.7  - Eka festari täysi-ikäisenä, uskokaa tai älkää!
Siellä oltiin ja hauskaa oli pikkukommelluksista huolimatta! Ensi vuonna we do know better ;) Ennen festareita käytiin tankkaamassa Turun Pure Herossa heidän loistavalla brunssillaan!



Mansikoita poimimaan - Tietääkö joku jotain hyvää paikkaa lähellä pääkaupunkiseutua?
Poimin mansikkani tänäkin kesänä lähikaupasta :(

Tallinnaan perinteiselle päiväristeilylle
Tämä risteily on siirretty ja toteutuu 23.9!

Äiti viikonloppuvierailulle 14-16.7 ♡
Meillä oli oikein ihana viikonloppu maman kanssa! Perjantaina tehtiin perinteisesti sushia, lauantaina vein äidin akupunktiohoitoon ja vietettiin kauniin kesäinen päivä Helsingissä ja sunnuntai pyhitettiin picnicille ja auringonotolle!



Lounaalle Lauttasaaren uuteen rantakahvilaan Cafe & Grill Paseoon
(jokapäiväisen työpaikkaravintolan sijaan)
Käytiin täällä mun synttärilounaalla! Kiva miljöö - ei kovinkaan hyvää pastaa.

Viikon ulkomaanmatka jonnekin, mutta minne?
Kohteeksihan valikoitui Kroatia! Kroatiasta matkakohteena voi muuten lukea täältä, Dubrovnikista täältä ja Splitistä täältä! Hvarista kirjoittelen myöhemmin!
 
Viikoittaiset ulkoilmatreenit lyöty lukkoon ystävän kanssa!
Kummallakin oli ensin kaikkea. Sitten tulikin lomat. Ja sitten tuli treenikielto ylikunto diagnoosin jälkeen.. Käytiin me kerran juoksemassa Kauniaisissa portaita! Muuten tuli kyllä treenattua aina kun vain en ollut reissussa :)



 Allas Sea Pool: Uimaan, paistattelemaan päivää, terassiviinille ja herkuttelemaan salaattibuffan antimilla!
Uimassa en käynyt, mutta kahvittelemassa ja salaattibuffaan tutustumassa kylläkin! Hyvä paikka erinomaisella sijainnilla!

Picnicejä picnicejä! Aina kun mahdollista.
2 Kreetalla, 3 Zürichissa ja 5 Suomessa - jonkun verran sentään! Olisi varmaan tullut pidettyä enemmänkin, mutta Suomen "kesä" piti huolen siitä, ettei aivan kamalasti houkutellut.

21.7 olisi synttärit ja eka vuosi kun täytän uudestaan 25 ;)
Piti se numero 26 päivittää tuohon esittelyyn etusivulle kuitenkin.. Päätin tänä vuonna juhlia kahtena päivänä parin eri ystävän kanssa! Virallisena päivänä vähän rauhallisemmin puistossa sushiburrittoja syöden ja myöhemmin margaritalla Sokos Hotel Tornissa. Juhlistamispäivä taas alkoi brunssilla Lepuskin Mezzassa, jatkui rennosti viinin merkeissä ja päättyi pikkutunneilla Kalleen!



Ja silloin alkaa myös loma part 2!
Tänä vuonna oli tosi hauska loma! (Pidin kolmessa osassa: eka viikko Kreetalla, 2 viikkoa Suomessa ja vika viikko Kroatiassa!) Reissasin myös tuon 2 viikon aikana paljon ihan täällä kotimaassa. Olin mm. mökkeilemässä sekä moikkailemassa niin sukulaisia kuin kavereitakin!

Särkkikseen Tampereen visiitillä
Yksi kotimaan reissukohde oli Tampere! Tosin Särkkikseen ei tällä visiitillä päästy, sillä seuralaiseni oli juuri rikkonut selkänsä, eikä siis laitteisiin ollut asiaa. Sen sijaan urheiltiin paljon (seuralainen sen minkä selältään pystyi) ja palloiltiin Tampereella turistien tapaan!

Mikkeliin moikkaamaan sukulaisia!
Muutaman päivän sukulaisvisiitti Mikkeliin tuli heitettyä! Päämajana toimi äitini paikka Otavassa. Iskän ja mummin kanssa vietettiin kiva päivä kaupungilla :) Mummini oli muuten elämänsä ekaa kertaa ravintolassa syömässä kun tarjosin hänelle lounaan. Eikä muuten jää viimeiseksi!



Ulkoilmaleffa ois huikee! 
Did not happen.

 Magnum Helsingin tuunatuille jädeille heidän uuteen toimipisteeseensä!  
Käytiin maman kanssa meidän Helsingin reissulla. Otin magnumini valkosuklaakuorrutteella, maitosuklaaraidoilla ja päällisiksi valkkasin kuivattua mansikkaa, lakritsirakeita ja toffeekuutioita. On kyllä parasta jädeä!

Mökkibileet 28-30.7
Hyvät bileet olikin! Meitä oli räväkkä sinkkutyttöjen lauma, jolla meni pation pöydän ääressä aina pikkutunneille asti! Ohjelmassa oli mm. auringonottoa, grillausta, muurikkalettuja, saunomista, yöllisiä naku-uinteja ja viikonlopun kruunasi sairaan hauskat mökkiolympialaiset (jotka meikä "voitti", kun ainoa mieskilpailija antoi luovutusvoiton (johti yhdellä pisteellä!), koska tarvittiin se voittoskumppa!)



RunFest puolimaratoni 31.8 
Harjoittelut vähän jäi, mutta olin silti kovasti menossa, kunnes samalla viikolla sain tämän tuskastuttavan dignoosin, josta kirjoittelin täällä.

 Tänä kesänä teen sitä itsetekoista lemonadea ja ehkä myös jääteetä!
Tänä kesänä en juuri kotona kokkaillut enkä muutenkaan väsännyt mitään normaalista poikkeavaa keittiössä!

ja olen auringon paistaessa ulkona aina kun vain voin!
Kyllä! Harmillisen vähän vain paistoi täällä Suomessa. Onneksi ulkomaanreissuilla aurinkoa sai koko kesän edestä :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

2 kommenttia :

  1. Kuulosti kyllä kaikinpuolin kivalta kesältä :) Ps. Ihanan näköisiä ruokia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva kesä minustakin! :) Ja kiitos paljon! :)

      Poista

Kiitos kaunis ♥