tiistai 17. tammikuuta 2017

Golden Favorites

Rakastan kultaa koruissa, asusteissa, sisustuksessa, käyttötavaroissa.. oikeastaan kulta tekee melkein mistä tahansa kauniimman ja tuo aina ripauksen arvokkuutta! En ole pitkään aikaan tehnyt ostospostausta ja itseasiassa olen pidättäytynytkin hyvin shoppailusta, sillä viime kuukausien hankinnat ovat olleet täysin tarvepohjaisia eikä mitään erikoista ole tullut ostettua. Nyt kuitenkin joitan ostoksia on tehty ja ajattelinkin esitellä ne teille! Itse tykkään kaikista kolmesta hankinnastani erityisen paljon ja arvatkaapas mikä niitä yhdistää? Kultahan se!




Ensimmäisenä tämä Clusen siro kultainen rannekello, jota olin himoinnut jo pitkään. Pistin sen tilaukseen sopivasti black fridayna, jolloin siitä sai myös 20% alennuksen. Oli muuten hauska huomata, kun useammatkin bloggaajat mainostivat etukäteen Clusen sivuilta saavan kyseisenä päivänä -15% kaikesta, niin sivuthan olivatkin heti vuorokauden vaihtumisen jälkeen nurin eikä tilaukset menneet läpi, mutta itse sain rauhassa tilailla oman kelloni Kultatähden verkkokaupasta ilman ongelmia ja sain siitä vielä suuremman alennuksen! Siellä on muuten nytkin -20% tarjoukset Clusen kelloista, tosin valikoima on supistunut viime näkemästä jonkin verran, mutta kannattaa käydä vilkaisemassa!


Toinen kultaisena hankkimani käyttöesine on uusi puhelimeni! Päivitin iPhone 5:n iPhone 7:aan enkä ole kyllä yhtään katunut! Otin siihen vielä reilusti muistia, niin ei tarvitse olla jatkuvasti poistelemassa kuvia ja videoita! Ihanaa kun puhelin tottelee sekunnin sadasosassa ja kameran kuva on terävä kuin mikä! iPhone 7:ssa on muutenkin paljon käyttöä (ja elämää) helpottavia ominaisuuksia.


River Islandin Paris by Night -tuoksu pääsi mukaan postaukseen vähän vahingossa, sillä puteli sopi niin kivasti asetelmaan, mutta itseasiassa se on ollut jokapäiväisessä käytössä sen ostosta asti! Kyseessähän on täysin halpis hajuvesi, mutta tuoksu on itselleni erittäin mieleinen, sopivan kevyt olematta liian makea tai kukkainen! Siinä yhdistyy guava, santelipuu, vanilja sekä praliini eikä se tuoksu yhtään halvalta, kuten monilla edullisemmilla tuoksuilla on tapana, ja lisäksi sen tuoksu kestää koko päivän! Näin ollen ei edes haittaa, että mun aikaisempi lemppari eli Lanvinin Me (mustakorkkinen) loppui enkä ole nähnyt sitä myytävänkään oikein missään.


Mitäs tykkäsitte? Onko muita Clusen kellojen faneja?

2 kommenttia :

  1. Tosi ihana tuo Clusen kello, itsekin olen kuolannut niiden perään! Ne kaikki ovat vain niin hienon yksinkertaisia.
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥