Tänään on kuulkaas takana kokonaiset kaksi vuotta
blogielämää à la Sara! Tästä on tullut todella rakas harrastus ja
blogitoiminta on kehittynyt ja edennytkin ihan mukavasti! Kiitos kaikille,
jotka olette jaksaneet seurata ja lukea päivityksiä, tsekanneet reseptejä ja
kiinnostuneet jutuistani! ♥
Tänään on myös hyvä päivä tuoda julki tieto siitä, että sain kunnian toimia Bodylabin ambassadorina! Tulen siis tekemään yhteistyötä
proteiinijauheiden ja muiden proteiinipitoisten lisäravinteiden valmistuksen ja
kehittämisen markkinajohtajan kanssa. Olen toinen Suomen kahdesta
Bodylab ambassadorista ja edustan brändiä todella ylpeänä! Olen käyttänyt
heidän tuotteitaan jo pitkään ja aina ollut todella tyytyväinen, joten pesti ei
olisi voinut olla sopivampi!
Bodylabin tuotteet sopivat harrastamaani terveellisten
herkkujen tuotekehitykseen loistavasti! Valikoimasta löytyy todella paljon loistavia
ainesosia terveelliseen leivontaan kuin myös ihan valmiita tuotteita
herkulliseen, mutta terveelliseen elämään! Nyt saan järjestää vielä
lukijoilleni arvonnan, jonka palkintona joku voittaa kaikki alla olevassa reseptissä käytetyt Bodylabin tuotteet itselleen! Palkinnon arvo on n. 45 euroa! Osallistuminen on helppoa, seuraa vain blogini Instagram-tiliä lifealasara ja jätä sähköpostiosoitteesi (vaikka @-merkki korvattuna) postauksen alle kommenttikenttään! :) Suoritan arvonnan maanantaina 23.10!
Kyselin taannoin, mitä terveellisiä herkkureseptejä kaipailisitte syksyisestä
kurpitsasta ja nyt olenkin kehittänyt jo muutamankin kurpitsareseptin! Tänään
juhlan kunniaksi on tarjolla kurpitsakakkua juustokakkupäällisellä!
KURPITSAKAKKU
2 rkl Bodylab psylliumia
4 tl leivinjauhetta
4 valkuaista
4 keltuaista
1 kokonainen muna
1,5 dl kurpitsasosetta (tuoretta tai tölkistä)
PÄÄLLINEN
250g kevyt tuorejuustoa
1 dl Flora vispiä
4 liivatelehteä
1,5 dl 1 dl Bodylab Zero erytritolia
1. Laita uuni lämpenemään 175°C:seen.
2. Sekoita mantelijauhot, psyllium ja leivinjauhe keskenään.
3. Vatkaa erikseen valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
4. Sekoita erytritoli ja sulatettu kookosöljy keskenään isossa kulhossa. Lisää joukkoon keltuaiset, muna ja kurpitsasose ja sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi. Vatkaa sekaan vielä mantelijauhoseos.
5.
Nostele lopuksi valkuaisvaahto varovasti joukkoon ja kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan.6. Paista n. 30 min kunnes kunnes tikkutesti osoittaa kakun olevan kypsä.
7. Anna jäähtyä kunnolla.
8. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
9. Vatkaa vispikerma ja sekoita erytritoli tuorejuustoon. Yhdistä makeutettu tuorejuusto kermavaahtoon.
10. Kuumenna tilkka vetta liedellä ja sulata liivatelehdet joukkoon. Valuta liivateseos ohuena norona juustokakkumassan joukkoon koko ajan sekoittaen.
11. Kaada juustokakkumassa jäähtyneen edellen vuoassa olevan kurpitsakakun päälle ja pistä jääkaappiin hyytymään.
12. Kakun hyydyttyä valuta toffee Zero Toppingia ristikoksi juustokerroksen päälle (tai tee niin kuin minä ja huomaa vasta koristeluvaiheessa, että purnukka vetelee viimeisiään ja seuraava on vasta tulossa postissa ja korvaa ristikko roiskeilla :D)
13. Nauti hyvässä seurassa!
Itse käytin kakkuun tuoretta kurpitsaa, jonka ensin keitin ja sitten soseutin. Otin samalla kurpitsasta siemenet talteen ja paahdoin ne. Kakun päällä onkin kookosöljyssä ja kaakaojauheessa pyöriteltyjä paahdettuja kurpitsansiemeniä koristeena!
A celebration without cake is just a meeting!
Ps. Tilatessa nyt Bodylabin valikoimasta yli 9,99 eurolla saa kaupan päälle shakerin ja Pre Workout Bubblegum Blast jauhepussin (niin kauan kuin tavaraa riittää)!
Ppps. Alta lisää herkkuja:
Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis
Jennijuulia94@gmail.com
VastaaPoistaMissu_88(@)hotmail.com
VastaaPoistapaulina.oittinen(at)hotmail.com
VastaaPoistaminna.m.marttinen😊gmail.com
VastaaPoistajouhannama(at)hotmail.com
VastaaPoistasartsuli(@)gmail.com
VastaaPoistaninna.t@outlook.com
VastaaPoistatanja.dahlstrom@kolumbus.fi
VastaaPoistanilla.77@gmail.com
VastaaPoista