maanantai 9. tammikuuta 2017

Kun ei mene ihan niin kuin on suunnitellut - New Years Edition

Hyvää tätä vuotta! ♥ Mun vuosi ei ole lähtenyt kaikista vahvimmin käyntiin, sillä tulin kipeäksi heti vuodenvaihteen jälkeen ja olenkin potenut keuhkoputkentulehdusta kotona vällyjen välissä siitä asti (Siitä tämä blogihiljaisuuskin). Tänään on ensimmäinen päivä töissä ja voinkin sanoa, että oli todella ihana palata normielämään! Unirytmit olen saanut lahjakkaasti täysin sekaisin, enkä tahtonut millään saada unta viime yönä pyörimiseltäni. Siinä sitten jostain syystä aloin miettimään viimeisiä viettämiäni uusiavuosia. Muistin hyvin jopa vuoteen 2008 saakka! Vuodenvaihteiden tapahtumia muistellessa tuli todettua, että ei kyllä ole aina mennyt ihan putkeen ja huvittavia sattumuksia (ainakin näin jälkeenpäin ajateltuna) on käynyt ihan joka vuosi! Ajattelinkin kerätä surkuhupaisimmat tapahtumat ja faktat tähän alle! Tämä on todellakin vähän erilainen postaus, joka kannattaa lukea pilke silmäkulmassa!


2008: Pääsin poliisiauton kyydillä kotiin kesken illan, kun ammuin kissanpierun (muistatteko?) keskellä Mikkelin keskustaa. Oli siinäkin järkevä idea.. (huom olin 16v)

2009: Lukitsin itseni asuntoni ulkopuolelle viideltä aamuyöllä -30 asteen pakkaseen saattaessani ystäviäni taksille. Mulla ei tietenkään ollut avainten lisäksi myöskään puhelinta tai edes takkia mukana. Onneksi naapurin kätevä nuorimies sattui tulemaan samaan aikaan baarista kotiin ja murtautui mun vessan tuuletusikkunasta (?!?) sisään ja avasi mulle oven.

2010: Tässä ei siis ole mitään hauskaa, mutta oltiin silloisen poikaystäväni ja ystäväni kanssa matkalla Turkuun uudenvuoden viettoon, kun radiosta kerrottiin Sellon ampumavälikohtauksesta samaan aikaan, kun ohitimme paikan Kehä I:stä pitkin.

2011: Kärsin rökäletappion Rappakalja -lautapelissä, kun en kyennyt tuottamaan yhtäkään selväpäistä selitystä siinä kysyttäville asioille. Unohdin myös pari lempparivaatekappalettani juhlapaikkaan, enkä ole saanut niitä koskaan takaisin!

2012: Juhlan viettopaikassa ystäväni luona ilmeni ihmissuhdedraamaa (itseeni liittymätöntä), jonka seurauksena sisäoveen ilmestyi kengän mentävä reikä.. Illan päätteeksi matkalla Helsingin keskustasta kotiin onnistuin nukahtamaan junaan ja heräsin asema liian myöhään. Odottelin aamuyöllä umpijäässä varmaan tunnin seuraavaa junaa, kun taksikeskus oli ruuhkautunut. Oikealle asemalle päästyäni kävin kotimatkalla hakemassa pizzan ja voin kertoa, ettei mikään ruoka ole koskaan maistunut yhtä hyvältä!

2013: Olin juuri palannut Thaimaasta ja juhlittiin kotonani suurella tyttöporukalla. Lopuksi meillä oli lame ass -jatkot, jotka koostuivat piparkakkutalon syömisestä ja itse nukahdin aikaeron väsyttämänä 10 minuuttia paikalle saapumisen jälkeen.

2014: Vuosi vaihdettiin Tampereella, jossa oltiin niin tasokkaassa paikassa, että päädyttiin todistamaan Bat & Ryyd -duon comeback-keikkaa! Yhteiskuvakin löytyy!

2015: Ystäväpariskunnan luona ilta päättyi siihen kun pariskunnan välille syttyi ilmiriita ja kaikki vieraat joutuivat pakenemaan paikalta!

2016: Vietimme iltaa kattohuoneistolla, jossa oli takka, jota ei saanut kyltin mukaan käyttää, mutta koska tilassa oli aika kylmä, emme piitanneet kielloista. Ymmärsimme miksi tulenteko oli kielletty vasta, kun meille ilmeni ettei takkaimuri toimi. Siellä me sitten vietettiin ilta savustettuina ja kylmissämme.

2017: Olin järjestänyt meille fiksuna kyydin keskusta kotiin valmiiksi. Ei tarvinnut kuin soittaa ja auto olisi hakemassa. Noh, soitin sitten väärään numeroon... Taksijono oli hyvin pitkä ja tuskainen.


Siinä muutamia juttuja, joita mahtui yhdeksään edelliseen vuodenvaihteeseeni! Mites teillä muilla, onko uudetvuodet menneet aina ihan putkeen?



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥