lauantai 27. elokuuta 2016

Syksyn halutut

Tämä ei ole postaus tämän syksyn trendeistä, joita on pakko haluta, vaan ihan vaan niistä tuotteista, jotka mun on pakko saada! Kysessä on ostoslistallani keikkuvat yksilöt, jotka ovat siirtyneet syksyn alkaessa "akuutit hankinnat" -kategoriaan.


Ihan ensimmäiseksi mainitsen Addun verkkatakin, joka on juuri tässä mallissa ollut haluttujen listalla jo vähintään vuoden, mutta koskaan en ole ollut niin onnekas, että olisin saanut napattua oman kokoni! Paitsi eilen! Lucky friday!

Toisekseen tarvitsisin simppelin vaaleanharmaan college paidan. Se on hyvin monikäyttöinen ja parhaimmillaan todellinen comfort vaate. On ollut yllättävän vaikeaa metsästää sopivaa mallia. Aina on joku vikana: liian lyhyt, liian pitkä, liian pussimainen, liian leveät hartialeikkaukset, liian kapea kaula-aukko, väärää materiaalia tai väärän värinen. Tiedättehän?

Kolmatta vaatekappaletta listalla edustaa vaaleanharmaa t-paitamekko. Löysin tuon Vilan yksilön äsken kollaasia tehdessäni ja täytyy ehdottomasti mennä sovittamaan! Spesiaalin siitä tekee takana oleva kultainen pitkä vetoketju ja 3/4-pituiset hihat. Mekko on kokonaisuudessaan rento ja mukava, mutta kuitenkin tarpeeksi siisti ja hillitty toimistoon! Kaapissani on ehdottomasti tällaisen kappaleen mentävä lovi!

Mitä kenkiin tulee, niin olen aika pitkällä sopivan kokoelman suhteen, mutta valkoiset sporttiset mutta moneen asuun yhdistettävissä olevat tennarit puuttuvat tyystin. Eikös nämä Adidas Originalsin GAZELLE tennarit olekin juuri sellaiset?


Myös mustat matalat nahkanilkkurit olisivat tarpeen. Sellaiset klassiset ja mukavat jokapäiväiseen käyttöön.


Hyvin pitkään oon etsiskellyt kivoja aitokultaisia nappikorviksia. Oon todennut, että ostaessa kullattuja tahtoo väri lähteä jo parissa päivässä, eikä niitä todellakaan halua olla ostamassa jatkuvasti. Kultasepänliikkeissä aitokultaiset korvikset vaan tahtovat yleensä olla turhan klassista mallia. Tosin kuvassa olevat Efva Attlingin korvikset kelpuuttaisin, mutta lompakko sitten taas ei.

Suoristusrautaa tulee käytettyä päivittäin vähintään etuhiuksiin, joten sen toivoisi tekevän hyvää jälkeä vahingoittamatta hiuksia. Nykyinen rautani on kyllä palvellut nätisti, mutta sen ollessa yli 2 vuotta vanha, on siihen päässyt kertymään hiustuotejäämiä, jotka eivät varmasti tee hyvää hiuksille. Kokeilin ystäväni GHD Gold Classic Styler suoristinta ja se oli niin ihanan tuntuinen käyttää, että taidan laittaa omani vaihtoon ja hankkia sellaisen itsellenikin.

Keskeltä kollaasia löytyvä sulavalinjainen, siro ja tehokas Macbook Air ei esittelyjä kaipaa. Sellaisen päätin kuitenkin hankkia nykyisen kannettavan vedellessä viimeisiään. Haluan sen kätevässä 13 tuuman koossa ja vähän suuremmalla keskusmuistilla.

Oon siitä asti, kun aloitin nykyisessä työpaikassani, yrittänyt etsiä tuloksetta kivannäköistä termosmukia aamuisille bussimaratooneilleni. Kate Spadesin kultaraidallinen termari olisi täydellisen niin näkönsä kuin kokonsakin puolesta. Mistä saan tällaisen Suomesta?

Koska tykkään järjestelmällisyydestä, on mulla aina ollut kaikki tärkeät paperit kansioituna haitarimalliseen kodinkansioon, jonka ostin kun muutin ensimmäiseen omaan asuntooni täytettyäni 17 vuotta. Siitä on nyt kulunut jo jonkin verran aikaa (8 vuotta herranjestas), niin kansio ei ole enää entisensä. Harmikseni en ole nähnyt missään myytävän vastaavia enää (edellinen oli ostettu edesmenneesstä Tiimarista). Kuvassa oleva musta kodinkansio kuuluu Suomalaisen Kirjakaupan valikoimaan, mutta se on aivan turhan litteä omaan käyttööni. Vinkatkaa jos tiedätte, mistä löytyisi! :)

Ja lopuksi: tuoksukynttilät! Ne on niin syksyn juttu kuin olla ja voi. Pitäisi metsästää jostain kappaleita, jotka a) tuoksuvat hyville b) tuoksu leviää poltettaessa (poislukee Ikean kynttilät) c) kynttiläosat ovat valkoiset d) purkit sopivat sisustukseen. Voi kun nuo H&M Homen kauniit kynttilät vastaisivat kaikkia kriteerejä.

Kyllä näillä olisi mukava alottaa syksy! Mitä olette mieltä? :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥