sunnuntai 21. elokuuta 2016

25!

Mullahan tuli muuten tuossa kesälomani aikana neljännesvuosisata täyteen. Ikää meinaan. Siitä on itseasiassa tänään tasan kuukausi, joten voisi olla jo korkea aika julkaista kuvat? Synttäreitä juhlistettiin pienimuotoisesti työpaikkani kattohuoneistolla, jonne kerääntyi lähimpiä ystäviäni. Alunperinhän oli tarkoitus pistää picnic pystyyn Larun rantaan, mutta sää oli sen verran epävakainen, että näin parempana asettaa herkut tarjolle katolliselle terassille, kuin viltin päälle. Ilta oli oikein onnistunut ja voin kertoa, että tarjoilut osuivat nappiin. Tai ainakin itse tykkäsin. Sain toki myös kehuja.


Yksi mun all time favorite jälkkäri on tiramisu, joten nyt oli oiva tilaisuus pyöräyttää sellainen. Se vietiinkin ihan käsistä. Olisi melkeen pitänyt tehdä itselle oma, haha. (Tosin mullahan on siihen käytettävää marsalaviiniä vielä jääkaapissa.. hmm..) Tarjolla oli muitakin makeita herkkuja, kuten kinuskipaloja, macaronseja sekä vahtokarkki-banaani-mansikkavartaita. Suolaista puolta edusti juustotarjotin lisukkeineen, salaatti sekä pienet naposteltavat.


Iltaa hauskuutti pelaamamme seurapeli, josta luin ekaa kertaa Hanna Väyrysen blogista. Se aiheutti hulvattomia tilanteita, nosti kilpailuvietit pintaan ja kirvoitti kunnon naurut. Näin lyhyesti kerrottuna kyseessä on Aliasta muistuttava joukkuepeli, jossa pelaajat itse keksivät kysytyt sanat. Kierroksia on kolme ja samat sanat on käytössä joka kierroksella. Ensimmäisellä kierroksella sanoja saa selittää ihan kunnolla, toisella pitää arvata vain yhdestä sanasta ja kolmannella vedetään jo pantomiiminä. Kolmannelle kierrokselle asti ei päästy tällä kertaa, mutta en malta odottaa näkeväni senkin tilanteen. Seuraavissa illanistujaisissa sitten! ;)







4 kommenttia :

  1. Mansikkavartaatkin kiva idea!niihinhän voi laittaa vaikka mitä 😋

    VastaaPoista
  2. Oi miten herkullisen näköistä! Onnea täältä näin jälkikäteen :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥