lauantai 6. elokuuta 2016

Kotikonnuilla

Vaikka ero ja sen myötä loma on ollut elämäni ankeinta ja lamauttavinta aikaa, on siihen mahtunut onneksi myös iloisia hetkiä. Parasta oli, kun lähdin käymään Mikkelissä äitini luona, jossa vietin muutaman rentouttavan päivän. Lisäksi oltiin mökkeilemässä ystäväni kanssa, mikä sekin antoi paljon. Siitä lisää myöhemmin. Oikeastaan olisi pitänyt viettää koko loma noissa maisemissa, niin ei olisi aika kulunut yksin kotona nyhväämiseen.

Olisinhan minä tietysti voinut yksinkin keksiä ja tehdä asioita, mutta kun en vain pystynyt. Ahdisti se, ettei ollut mitään tekemistä, mutta ei saanut myöskään itseään liikkeelle tekemään mitään. Tiedättekö tunteen? En ole edes treenannut koko loman aikana kertaakaan. Enkä kokannut. Enkä tehnyt juuri mitään muutakaan. Kaikilla läheisillä on tietenkin omat elämänsä ja ohjelmansa eikä kellään sattunut olemaan lomaa samoihin aikoihin. Kiitos kuitenkin niille ihanille, jotka halusivat nähdä, vaikka sitten pikaisesti ♥

Ohessa kuvia kotikonnuiltani Mikkelin Otavasta, jossa oli oikein mukavat puitteet! Lähdettiin maman kanssa heti nauttimaan lämpimästä kesäpäivästä käyden uimassa suurella sorakuopalla, joka oli täyttynyt kirkkaalla lähdevedelle. Vesi oli tosi lämmintä, niin koiratkin intoutuivat uimaan. Tildakin polskutteli menemään, kun vain ensin kantoi järveen. Muuten aikaa vietettiin ulkosalla hyvän ruoan ja seuran parissa!




Seuraavana päivänä oli kaupunkivisiitin aika. Tuli nostalgiset fiilikset istuessa torikahvilassa ja ostaessa marjoja torilta. Illalla pidettiin vielä muutamien sukulaisten kesken lettukestit terassilla. Lettuja tuli herkuteltua niin suolaisten kuin makeidenkin täytteiden kera.



Muutenkin ruoat syötiin aina ulkosalla nauttien auringonpaisteesta. Niinhän ne maistuvat parhaalta! Myös lapsuuden suosikkiruokamme, tortillat, pääsivät muiden ohessa ruokalistalle.



Juuri tällaiset asiat tekevät kesän!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥