perjantai 9. joulukuuta 2016

Luukku #9 - Itsetehdyt joulukoristeet

Tänä vuonna ajattelin panostaa pikkuisen joulukoristeluunkin vaikka koti onkin koristeltu ja mm. täynnä kynttilöitä ihan läpi vuoden! Perinteinen adventtikynttelikkö löysi taas paikkansa ikkunalaudalta ja lisäksi osaksi tv-tason sommitelmaa valokuvan, kynttilän ja lasipurnukan seuraan pääsi hopeinen suuri käpy

Käpy on kerätty ja tuotu Suomeen Lissabonista vuonna 2010. Muistan vielä kun muu lomailijajoukko pelasi tennistä lokakuisessa Lissabonissa ja itse kuljeskelin metsässä ihaillen suuria käpyjä. Viiden vuoden säilytyksen jälkeen päätin spraymaalata sen hopeaksi ja siitä syntyikin näyttävä ja uniikki joulukoriste!

Adventtikynttelikkö syntyi taas Ikean valkoisesta keraamisesta kynttiläalustasta, neljästä vaaleanharmaasta pöytäkynttilästä ja niihin kiinnitetyistä Hemtexin metallisista numerolaatoista!







Vähän muutakin joulukoristelua asuntoon on tullut, mutta niistä ei tällä kertaa enempää! Muistakaahan, että joulukalenterista paljastuu jotain uutta kivaa päivittäin, joten käykäähän kurkkimassa! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥