keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Piensisustuksen tavarataivaat

Kaupallisessa yhteystyössä Esprit

Tänään vuorossa pitkästä aikaa sisustusta! Edellisen kerran aiheeseen poikettiin, kun esittelin sisustukseni päivityksen hankintoineen! Oletteko tekin törmänneet ongelmaan, että kodin ilmeeseen kaipaisi jotain spessua ja yksilöllistä, mutta sisustuskaupoissa pyörii sama vanha tarjonta tusinatuotteineen? Lähdin hakemaan tähän ratkaisua ja tulinkin nyt esittelemään kuusi vähän tuntemattomampaa sisustuksen verkkokauppaa! Alla olevan piensisustuksen kollaasin tuotteet on koottu juurikin näiden sisustusverkkokauppojen valikoimista. Toivottavasti löytyy jotain mieleistä!

Koristekirjaimet täältä | Tyynynpäälliset tähtikuosilla täältä | Metallinaulakko täältä | Seinäkello täältä | Kudottu tyynynpäällinen täältä | Käsintehdyt metallikulhot täältä | Kukkaruukku täältä | Metalliset kynttilänjalat täältä | Tapetti täältä | Musta kynttilänjalka täältä | Tuoksukynttilät täältä | Valkoinen metallikori täältä | Pyöreä seinäpeili täältä | Kultaiset klipsit täältä | Musta metallikori täältä |  Tuikkulyhdyt täältä | Betonitarjotin täältä


Tiesittekö, että vanhalla tutulla Espritillä on myös verkkokauppa, ja että siellä myydään myös kodinsisustuksen tuotteita? Jokaiselle kodin huoneelle löytyy verkkokaupasta oma osastonsa ja tuotteita on runsaasti varsinkin kodintekstiilien osalta. Erityisen sisustustuotteiden tarjonnasta tekee myös tapettivalikoima. Liittymällä Esprit Friends -jäseneksi saa muuten 10 €:n tervetuliaislahjakortin sekä bonusta e-pisteinä jokaisesta ostosta.


Zico's on suomalainen sisustus- ja lifestyle-verkkokauppa, jonka valikoima noudattaa skandinaavista linjaa ripauksella romantiikkaa. Sieltä löytyy tuotteita yli 30:lta merkiltä ja saatavilla on kaikkea kynttilöistä huonekaluihin ja leivonnasta laukkuihin. Hinnat ovat pääpiirteittäin hyvin kilpailukykyisiä. Tilaamalla uutiskirjeen saa lisäksi –10% alennuskoodin verkkokauppaan.


Room21 on länsinaapurimme lahja sisustukselle ja se on valitsemistani verkkokaupoista kaikkein laajin. Sen valikoimaan kuuluu yli 10 000 tuotetta yli 200:lta tuotemerkiltä, joten sieltä jos jostain on mahdollisuus löytää haluamansa! Tosin tarjonnan paljous voi sekoittaa helposti pään, mutta onneksi sivuilla on apuvälineenä hakutyökalu. Verkkokaupan lähtökohtana on korkealaatuiset ja ylellisetkin huonekalut ja sisustustuotteet sisustuksen klassikoita unohtamatta.


Domdom on suomalainen sisustuksen verkkokauppa, josta löytyy tuotteita lähes 50:ltä eri merkiltä. Sen tuotevalikoimassa on panostettu laadun lisäksi eettisyyteen, ekologisuuteen ja innovatiivisuuteen. Valikoima koostuu skandinaaviseen sisustustyyliin sopivista tuotteista, joista monien pintaa koristaa pastellisävyt. Jos etsinnässä on jokin uniikki piensuunnittelijan tuotos, voi se hyvinkin löytyä Domdomista! Psst! Kannattaa kurkata myös outlet-osasto!


Hyvän Tuulen Puoti on kotitekoisen oloinen verkkokauppa, josta saa henkilökohtaista palvelua! Sen valikoima edustaa erityisesti romanttista tyylisuuntaa ja sieltä löytyy pientä tilpehööriä joka lähtöön. Jos esimerkiksi etsit juuri tyyliisi sopivaa tiskirättiä, niin valinnanvaraa on 164:n rätin verran! Kokemukseni mukaan tuotteet ovat kuitenkin hyvin laadukkaita ja tilauksilla on nopea toimitus. Paketin avatessa olen tullut aina hyvälle tuulelle!


Anthropologie on yhdysvaltalainen verkkokauppa (toimittaa Suomeen!), joka tarjoaa kuluttajille kokonaisen tyylisuunnan vaatteineen, asusteineen, lahjatavaroineen ja sisustustuotteineen. Tyylisuunta, jota valikoima noudattaa on ennen kaikkea taiteellinen, värikäs ja herkkä. Verkkokaupasta löytää todella uniikkeja tuotteita piristämään sisustusta ja persoonallisia astioita kattamaan ruokapöytää!

Mitäs tykkäsitte, löytyikö uusia sisustustaivaita? Entä mikä oli suosikkinne verkkokaupoista?

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

2 kommenttia :

  1. Kivoja erilaisia kauppoja, pakko käydä kurkkimassa lisää! Ainoastaan tuo Hyvän Tuulen Puoti on negatiivista sanottavaa. Tampereella oleva kauppa ja sen pitäjä ainakin reilu vuosi sitten oli älyttömän p**kaa palvelua. Ihania sisustusjuttuja, mutta oli kyllä ylihinnoiteltujakin. Amanda B:n tuotteita suurin osa/kaikki ja samoja löytää 3 kertaa halvemmalla muualtakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä! :) Ai ompa ikävää! itsellä ei ole koskaan ollut asiaa ihan kivijalkaliikkeeseen ja verkkokaupan kanssa toimiessa oli "palvelu" hyvää ja nopeaa ja tuntui henkilökohtaiselta, kun sai omalla nimellä varustetun tervehdyksenkin, mutta tuollaiset kokemukset kyllä pilaavat fiiliksen ja saavat varmasti boikotoimaan ko kauppaa!

      Poista

Kiitos kaunis ♥