tiistai 27. kesäkuuta 2017

Juhannus 2017 Numeroina


3 kpl sinkkutyttöjä

2 kpl koiria - Karvakorvani Tilda sekä ystäväni kääpiövillakoiran pentu Hilma, joka tosin totteli (tai ei totellut) koko juhannuksen nimeä Hirvosen Anita samanlaisen kampauksen inspiroimana!

947 kpl kilometrejä autossa - torstaina Helsingistä Jyväskylään hakemaan kolmas matkalainen ja siitä Pyhäjärvelle mökille (oli muuten pohjoisin paikka, jossa olen Suomessa käynyt!) ja samaa reittiä takaisin sunnuntaina!


16 kpl tunteja matkantekoa - mukaan mahtui tosin myös kauppareissuja ja lounastaukoja!

1000 kpl pisteitä ja erikoismaininta Urpolle (ystäväni sukulainen), joka oli käynyt lämmittämässä meille mökin valmiiksi, kantanut vedet ja puut, pystyttänyt juhannuskoivut rapunpieliin, ostanut jopa kukkia ja tehnyt saunavastan meille valmiiksi ja kaiken kruunasi kylmässä odottava skumppa! Ihana mies!

1 kpl maagisen kauniita auringonlaskuja - yöttömän yön valo, pinkit pilvet, heijastukset tyynen järven pinnasta, höyryävä järvi horisontissa ja vastarannan tumma siluetti.


1 kpl kedonkukista tehtyjä kukkakimppuja - tuli ihan mummolan kesät mieleen!

4 kpl Hula Hula tanssin videointeja ja osallistuminen Robinin maailmanennätysyritykseen - kuka bongas meidän tanssin snäpistä tai insta storysta? :D

3 kpl seurapelejä - Skip-Bo korttipeli, Tribond lautapeli ja automatkojen klassikko, eläinpeli!


2 kpl puusaunan lämmityskertoja - käsittämättömän kosteat ja lempeät löylyt vaikka mittari lähenteli 100 astetta! Ja se koivun tuoksu vastasta - ai että!

3 kpl uintikertoja - matala ranta hiekkapohjalla ja Komujärven kylmä puhdas vesi suoraan saunasta käen kukkuessa taustalla. Ah.

3 kpl hyvin nukuttua ihanan hiljaista yötä

6 kpl lämpöasteita kylmimmillään - #suomenkesä


10 000 000 kpl itikoita - kaikki mahdollinen itikoiden torjumiseksi ja niiltä suojautumiseksi oli tehty, mutta siltikin inisijöitä riitti riesaksi asti! Jossain vaiheessa taistelu itikoita vastaan alkoi olla jo surkuhupaisaa. Hirveään nauruhepuliin puhkesimme viimeistään siinä vaiheessa kun toinen sähkökärpäslätkistäkin hajosi yhtäkkiä keskeltä kahtia ja tipahti kädestä luovuttaneena maahan.

Ainakin 100 kpl naurunhetkiä - parhaillaan kyyneleet silmissä haukkoen happea!

5 kpl nautittuja skumppapulloja - ensimmäisenä iltana, jälkkärin kaa, lettujen kaa, juustojen kaa, muuten vaan!



2 kpl grillauskertoja - salamijuustokesäkurpitsakiekkoja, täytettyjä herkkusieniä, maissia, halloumia, kanaa, lohta jnejne.

9 kpl avotulella paistettuja muurikkalettuja - nautittuna mansikkaraparperihillon ja kerman kera

1 kpl uusia jälkiruokareseptikokeiluja - julkaisen lähipäivinä! :)


Toivottavasti kaikilla muillakin oli kiva keskikesän juhla eikä Suomen juhannussäät päässeet häiritsemään sen viettoa!

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

4 kommenttia :

  1. Kiva idea toteuttaa juhannus lukuina! :) Ja letut näyttää niin hyviltä samoin kuin kukat tuo niin kesäisen fiiliksen <3 innolla odotan jälkkäriohjetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voikiitos <3 Ei huomaa letuista ulkonäöstä tai mausta, että olivat itseasiassa gluteenittomia :d Kiitos vain lettumestari-ystäväni! Julkaisen jälkkärireseptin ihan tuota pikaa! :)

      Poista
  2. Wau! Varsinki noi pari ekaa kuvaa on törkee mageita! Kivasti toteutettu juhannus-postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voikiitos! :) joo kannatti kukkua hereillä ja rämpiä märässä ruohikossa klo 2 aamuyöllä ottamassa kuvia ;D

      Poista

Kiitos kaunis ♥