torstai 22. kesäkuuta 2017

Kevät, miten meni?

Tuossa huhtikuussa tein listan siitä, mitä keväältäni odotan ja mitä tulisi saada aikaan. Nyt on aika tarkistaa, että miten meni! Auttoiko asioiden ylöskirjaaminen niiden toteutusta?


TÄNÄ KEVÄÄNÄ:

Tilaa Pelastusarmeija hakemaan vanhoja vaatteita ✘
Jostain syystä Ikea-säkit köllöttelee vieläkin mun sängyn alla ja keittiön ikkunan puoleisille tuoleille on kasoittunut kanssa aikamoiset pinot viimeaikoina karsimiani vaatteita...

Laita Tildalle punkkiaine! ✔
Neiti on punkeilta suojattu!

Käy Nokkalan Majakassa (uusi rantakahvila Espoossa) terassiviinillä! Salaatit siellä onkin jo tullut maistettua. ✔
Kävin uudemman kerran paikassa syömässä ja tällä kertaa pääsin ihan kattoterassille asti sään suosiessa kauniina kesäpäivänä :)

Mene vappupäivän picnicille Kaivariin (vaikka särkisi päätä)! ✔
Toteutui! Ei särkenyt edes pahasti päätä, mutta univaje oli kova! Käytiin sitten nopeasti vetäisemässä picniceväät huiviin ja palattiin ystäväni kanssa lämpimään kotisohvalle!

Katso kaikki Suomen pelit lätkän MM-kisoissa ja osallistu mahdollisimman moniin kisakatsomoihin! ✔
Katsoin kaikki paitsi yhden, sillä olin USA-pelin aikaan kasvohoidossa. Kisakatsomoita pidettiin ainakin 4 kappaletta mukaan lukien musertava finaalin pudotuspeli Suomi-Ruotsi, jota seurattiin O'learys Bakersissä!


Käy testaamassa Espoon Superpark -puisto ✘
Vielä ei ole ehtinyt! Pitää pistää muistiin jonkin sadepäivän varalle!

Osta hybridipyörä (ja ala pyöräilemään)! ✘
Aikeissa ollaan oltu! Sijoitus on kuitenkin sen verran suuri, etten vielä ole raaskinut! Rahavirrat ovat suunnanneet viimeaikoina kovasti ulkomaille reissujen muodossa.. mikä toki myöskin on aina hyvä valinta :)

Korjauta blenderin osa, joka on nyt täynnä vettä, koska laitoit sen tiskikoneeseen, vaikka ei olisi saanut! ✔
Haha joo, näimpä taisin tehdä! Se onneksi kuivui itsestään ja laite lähti taas toimimaan!

Tee tilaa kaappiin kesävaatteille ✔
Paksummat takit ja kengät on nyt viety varastoon, mutta vaatekaapit kaipaisivat kyllä lisätilaa, joten sieltä voisi siirtää turhia vaatteita muualle säilöön. Tosin Suomen kesästä ei koskaan tiedä minkälaista vaatetusta sitä tulee tarvitsemaan. Pilkkihaalari on hyvä pitää lähettyvillä esim. nyt juhannuksena!

Varaa aika kasvojen mikroneulaukseen ✔✘
Varasin joo, mutta loppupeleissä tehtiin vain kosteuttava kasvohoito ja kosmetologi antoi ohjeet mikroneulauksen tekemiseksi kotona omalla rullallani. ..Sen kun vielä jaksaisi aloittaa :D


Pese (tai pesetytä) asunnon kaikki ikkunat ✔✘
Hyvä diili neuvoteltu eli käytännössä puoliksi tehty!

Pidä kiinni kiinteytystavoitteistasi ✔
Joo muuten on mennyt mallikkaasti paitsi tietysti lomalla on saanut nauttia sen minkä ehtii :)

Suunnittele jo kesälle ja varsinkin kesälomalle ohjelmaa, menoja ja tavoitteita, jotta saat kesästä kaiken irti! Tästä kesästä ei saa tulla edellisen kaltainen! ✔✘
Kovin on vielä vaiheessa! Ohjelmaa on kuitenkin joka viikonlopulle heinäkuun puoleenväliin. Itse lomasuunnitelmat sitten uupuvatkin!

Aloita kropan kokonaisvaltainen rasvaus (myös ne jalkapohjat!) aina suihkun jälkeen. Talvella se on lähes joka toinen kerta unohtunut.. ✔✘
No muuten, mutta ne hiton jalkapohjat..

Varaa Tukholman risteily ennen kuin lahjakortti menee vanhaksi ✘
Olikin jo mennyt vanhaksi viime vuoden puolella! Ei haittaa :) Tukholman risteilyllä on muutenkin liikaa aikaa olla laivalla ja liian vähän maissa!


Lue ostetut hyvinvointia käsittelevät kirjat loppuun! ✘
Miten mä nyt tänkin oon mokannut.. Mutta oon kuunnellu viimesen 3 viikon aikana 4 äänikirjaa, kai saan vähän anteeksi?

Pidä koti siistinä ja osta sinne usein tuoreita kukkia piristämän ✔
Siistinä on pysynyt, mutta kukkia olisi voinut ostaa useammin! Kuitenkin silloin tällöin on tullut napattua kimppu tulppaaneja mukaan kauppareissulla (kuten nämä kuvien pinkit)!

Haasta penikkasi (en puhu lapsista, vaan sääristä) ja aloita taas lenkkeily metsäpoluilla ✘
Aloitan vielä! Oon nimittäin ilmoittautunut puolimaratonillekin!

Käy tsekkaamassa yökerho Skohan ✔
Vappuna tuli käytyä!

Kokeile paljon uusia terveellisiä reseptejä ja leipomuksia ja ala muutenkin kokkaamaan aktiivisemmin ja monipuolisemmin (tai hanki kokkaava mies ♥) ✔
Kokkauksesta on tullut rutiini ja uusia reseptejäkin on tullut kokeiltua jonkin verran! Kokkaava mies on edelleen vain haave, haha!


Lopputulos: 12,5/20

Analyysi: Parantamisen varaa löytyy! En kuitenkaan koe mitenkään epäonnistuneeni ja pitääkin muistaa, että suunnitelmat elää aina! Nyt pyrin kuitenkin saamaan parhaani mukaan lomasuunnitelmia kokoon. Myöskään Pelastusarmeijan noutopyyntö, kasvojen mikroneulauksen aloittaminen, jalkojen hoidon laiminlyönnin lopettaminen ja lenkkeily eivät kuulosta turhan haastavilta tehtäviltä ;)

Mutta NYT on kesän aika! Oikein ihanaa juhannusta kaikille, nauttikaa! :) 
 Itse lähden tänään pari tuntia aikaisemmin töistä ja menen vetämään viikon viimeisen treenin, jonka jälkeen auton nokka ottaa suunnaksi Pyhäjärven! Mennään sinne viettämään mökkijuhannusta muutaman kaverin kanssa. Edessä on 6h ajomatka, mutta se on varmasti sen arvoinen! :)

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥