sunnuntai 15. marraskuuta 2015

In & Out November

Taas on tullut aika listata mitä mahtaakaan olla noussut suosiooni viimeisen kuukauden aikana ja mitkä eivät ole alkuunkaan miellyttäneet. Tällä kertaa kävi niin, että olisin voinut jatkaa miellyttävien juttujen listaamista loputtomiin, enkä millään meinannut keksiä mitään Out -osastoon. Silti meininki on 50/50. Tosin In -osion teksteissä saattaa vilahdella mainittujen lisäksi muitakin asioita, jotka ansaitsivat omat kohtansa ;) ja loppupeleissä Out -merkinnän saaneet olivat keksimisen jälkeen aivan ilmiselvän ehdottomia valintoja.


Vihreät sävyt

Maastonvihreä on pitkään ollut suosiossani vaatteissa. Ensimmäisen kerran ostin sen värisiä vaatteita yläasteella ja on niitä ollut sen jälkeenkin, mutta varsinkin nyt tänä syksynä olen innostunut väristä uudestaan: on tullut hankittua mm. maastonvihreä parkatakki, freddyt ja nyöripaita. Takinkin kohdalla olin jo päättänyt ostavani kyseisen mallin tummansinisenä, mutta ehei, vihreä vain sopii mulle niin paljon paremmin. Johtunee kenties samanvärisistä silmistä? Tiedä tuota. Maastonvihreän lisäksi olen huomannut myös tummanvihreän pukevan minua. Ennen en voinut kuvitellakaan käyttäväni väriä, mutta nyt koen sen jotenkin tosi klassisen kauniina. Uusi tummanvihreä paita sekä polvimittainen kotelomekko odottavatkin käyttäjäänsä.


Mokkanahka

Mokkanahka ei ole ennen iskenyt tällä tavalla. Muuten nahka kylläkin. Mokkanahkaa himoitsen nyt varsinkin kengissä. Korolliset ylipolvensaappaat ovat olleet ostoslistalla pitkään ja lisäksi mokkanahka voisi edustaa nilkkureissa ja avokkaissakin. Olen miettinyt myös mokkaiseen crossbody laukkuun sijoittamista ja mokkanahkaisen hameen hankintaa. Värinä toimisi kaikissa lähinnä musta, mutta hame voisi olla myös kamelin värinen tai harmaa.


Pikkujoulut

Ei ne perinteiset, joissa juodaan kaatokännit ja sekoillaan, vaan sellaiset hauskat ja piristävät, missä syödään hyvin ja nauretaan. Saa pukea päälle vähän kimaltavaa ja laittautua. Saa hyvän syyn nauttia jouluisia herkkuja jo vähän etukäteen jaa kokeilla uusia reseptejä. Ja juoda punaviiniglögiä! Ai että se on hyvää. Meillä oli kauan odotetut firman pikkujoulut juuri viime perjantaina, mutta pitää vielä järjestää ystäville omat juhlat!

Turkistakit

Koskee tekoturkiksesta ja varsinkin oikeasta turkiksesta valmistettuja takkeja. Tarkoitan siis niitä supermuhkeita, joissa hihatkin ovat turkista. Ne eivät vaan näytä hyvältä kovinkaan monen päällä. Niiden kantajasta tulee lähinnä mieleen luolamies, jolla on tavattoman pieni pää. Tekoturkisliivit ja muut asusteet sen sijaan ovat kivoja. Kokoturkiksisessa takissa ainakin minä tunnen itseni jonkin sortin eläimeksi eikä se ole kovin mairitteleva tuntemus.


Levenevälahkeiset housut

Nauroin päin naamaa ja huusin, että "EN VARMANA!", kun iskä sanoi minun pitävän pillilahkeisia housuja jonain päivänä. Olin tuolloin vielä ala-asteella. Noh, nyt en voi kuvitella pitäväni levenevälahkeisia housuja, tai ainekaan niitä samoja trumpettilahkeisia malleja. Ei ehkä pitäisi sanoa tätä, kun todisteet omia sanomisia vastaan on jo olemassa, mutta kyseinen muoti ei vain miellytä. Kaiken lisäksi jalkani ovat nykyään huomattavasti erinäköiset kuin lapsena. Uskon, että tämäkin malli saattaa sopia jollekkin pitkä ja hoikka jalkaiselle, mutta ei taatusti itselleni.


Movember

On taas se aika vuodesta kun vastakkaisen sukupuolen naamakarvoitus lisääntyy - tai kellä lisääntyy ja kellä ei, mutta usealla yritys on kova. Movemberin tarkoitus on hyvä, mutta auttaako se oikeasti ketään (varsinkaan jos ei edes rekisteröidy kampanjaan)? Noh, en lähde kyseenalaistamaan sitä, mutta ainakin tuntemillani uroilla viiksien kasvatuksen syynä on lähinnä pelleily, matchoilu ja viiksiniekkojen (tai haivenhuulien) yhteisöllisyyden tunne. Tapahtuma oli hauska ensimmäisellä kerralla, mutta nyt se alkaa olla menneen talven lumia aiheuttaen vain tyttöystävien valitusta tai pakkeja baarissa.

Kaikki ovat siis täysin omia mielipiteitäni ja mulla on niihin subjektiiviset perusteet. Ootteko samaa mieltä vai menikö nyt ihan väärin päin? Kertokaa ihmeessä :)

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥