keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Paljastuksia itsestäni x15

Tättäräräärärää! Täältä tulee mun blogihistorian 100. postaus! Blogi ei ole ollut pystyssä kauaakaan, mutta se on muuttunut ja kehittynyt sitäkin enemmän. Häpeää aiheuttavat alkuvaiheen surkeilla välineillä otetut ja muokatut kuvat ovat parantuneet jo ihan kivoiksi, joskin valokuvaamisesta mulla on vielä paljon opittavaa. Ulkoasuun on tullut mieleiseni yhtenäinen linjaus ja oma tyyli kirjoittaa on löytynyt. Tiedän millaisia postauksia haluan tehdä ja jopa jo vähän millaisia te tykkäätte lukea. Blogista kyllä huomaa aika selkeästi mistä olen ollut milloinkin innostunut. Omat vaiheensa ovat niin kauneudelle, ruoalle, sisustamiselle, treenaamiselle, diettaamiselle kuin matkailullekin. Tosin tällä hetkellä ei ole havaittavissa innostusta mitään tiettyä asiaa kohtaan, joten ajattelin samalla kysyä, että mistä aiheista lukisitte mielellänne ja olisiko jopa jotain postaustoiveita? :) Kuulen mielelläni kaikki ideat ja ne voikin kommentoida suoraan postauksen alle!

En halunnut pyhittää sadatta postauspaikkaa millekään tietylle aiheelle, niimpä julkaisun sisältönä paljastan 15 outoa faktaa itsestäni! Musta on aina ollut mukava lukea niitä muiden blogeista ja katsoa samaistuuko itse kuinka moneen. Toivottavasti jostain on hauska tehdä samaa tätä paljastuspostausta lukiessa!

Nyt niihin faktoihin:

Sanoisin olevani meteopaatti. Sää nimittäin vaikuttaa hyvin merkitsevästi mielialaani: sateella olen helposti mieli maassa, kun taas auringon paistaessa on mieli kepeä ja energinen. Kylmyys ja viima saavat mut suorastaan vihaiseksi.

Mun hampaissa on täydellinen paikka vadelmansiemenille - vattuja ei voi syödä ilman, että siihen yhteen tiettyyn kohtaan jää siemen jumiin! Eikä se myöskään taho lähteä millään irti. Päivittäin vadelmia syövänä hiukan ärsyttävää.

Mun toinen jalka on puol kokoa isompi kuin toinen, että hurraa vaan sopivien kenkien metsästykselle!

Oon allerginen kaikelle, mitä maasta kasvaa. Toisina vuosina ei ole tullu mitään oireita, kun sitten toisina on aivan karmeat siitepölyoireet. Tänä keväänä astmapiippu, allergialääke, Duact, nenäsumute ja silmätipat olivat vähän liiankin tuttuja, mutta nyt on onneksi helpottanut!

En oo koskaan lasketellut. Kukaan ei vienyt lapsena ja eihän sitä sinne enää tässä iässä kehtaa lähteä opettelemaan (vai kehtaisiko?)

Edelliseen liittyen en tykkää mistään, mitä en osaa. En oo maailman pitkäjänteisin harjottelemaan. Esim. kokeilin nousta käsien varaan osana kehonpainoharjottelua ja kun ei onnistunu ekalla kerralla niin "ihan tyhmää, en tee" - toki osasin myös nauraa itselleni :D

Mulla ei oo ongelmia kestää omia sotkujani, mutta muiden sotkut ärsyttää.

Jos pidän hiukset auki, olen haromassa niitä koko ajan. Tylsän hetken vakihommaani on myös etsiskellä niistä kaksihaaraisia ja leikellä (tai repiä..) niitä pois.

Pelaan myös aika paljon erilaisia kännykkäpelejä aina kun on tylsää.. voisi ehkä keksiä jotain kehittävämpää tekemistä? 

Tosin haaveenani on löytää Spyro -pelejä pleikkaykköselle, sillä se oli mun ehdoton lemppari pienenä!
  
Oon hyvin tiedonjanoinen. Jos en tiedä jotain, se pitää ehdottomasti selvittää! Näin ollen googlaan paljon!

Oon myös kova vertailemaan tuotteita ja hintoja sekä hyödyntämään tarjouksia, sillä en halua maksaa turhasta.

Mutta kun löydän jotain kivaa (varsinkin tarjouksesta), pystyy aivoni synnyttämään pakottavan tarpeen salamannopeasti ja sitten se on menoa. Terveisin: En etsinyt enkä tiennyt tarvitsevani Steve Maddenin korkokenkiä, mutta tilaustiedot oli syötetty hyvin nopeasti. (sormet ristissä, että pysyvät jalassa, kun on tuo mainitsemani jalkaongelma..)

En siedä syömisääniä, varsinkaan mitään maiskutusta, mutta en myöskään ihan tavallista pureskelua ja nielaisun ääntä. Pyrinkin aina laittamaan musiikkia ruokailun taustalle :D

Rakastan eläimiä ja niistä kaikista söpöimmät saa aina kovakouraisimmat paijaukset, kun vain yksinkertasesti tekisi mieli rutistaa niitä! Hampaiden välistä tulee vaan sähistyä niille "voivoi kun sinä olet NIIN ihana" samalla kun pitää poskista kiinni tms.. Tiedän et muutkin tekee tätä, mistä ihmeestä se johtuu? :D

5 kommenttia :

 1. Hahaa. Mäkin olen ihan meteopaatti. Kaikki on ihanaa kun aurinko paistaa, sateisella tuhnukelillä on mieli maassa, energiat nollissa eikä mikään oikein huvita. Mutta tähän vielä lisää sen verran että saan kiksejä kylmästä vedestä, en tiedä kuinka lähtis sujumaan avantouinti? Tuuli on myös ihana elementti.
  Nauratti toi sun ruokailuäänijuttu, aivan samoilla linjoilla mennään! Olempa joskus jättänyt ihan mukavan poikaystävän (ennenvanhaan), kun se vaan ei osannut syödä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, tietää sitten keltä periny :D Joo eikun avantouintia harrastamaan vaan, pistää veren kiertämään :) Itseänihän ei saa auringon laskettua järveen edes kesällä :D

   Poista
  2. Yöuinti se vasta luxusta onkin!

   Poista
  3. Sä muuten näytät tässä kuvassa ihan Elisabeth Taylorin tyttäreltä 😊

   Poista
  4. Pitää olla aurinko lämmittämässä siinä hommassa :) En kai, googlasin ja en kyllä löytäny mitää samaa :D

   Poista

Kiitos kaunis ♥