torstai 12. toukokuuta 2016

In & Out April

O-ou. Huhtikuu meni jo ja pääsi aurinkoisten kelien helliessä vähän unohtumaan perinteinen In & Out postaus kuun osalta! Korjataan asia samantien. Postaus sisältää siis suosikkejani ja inhokkejani viimeisen kuukauden ajalta. Tällä kertaa listaus käsittelee lähinnä vain pukeutumis- ja vaatetrendejä. Sitten eikun listaukseen:

Off-the-shoulder tops

Tykkäsin näistä kovasti jo edellisen kerran kun ne olivat pinnalla. Nyt haluan omani valkoisena ja puuvillaisena. Kuinka kauniilta se näyttääkään farkkushortsien kaverina ruskettuneella iholla! Siinä tulikin mainittua yksi hyvä pointti lisää: ruskettuminen. Eipä jää hartioille ärsyttäviä rusketusraitoja ylimääräisistä kangassuikaleista, vaan koko dekoltee saa tasaisen kauniin rusketuksen! Olkapäät ja hartialinja on myös monella tosi kaunista katseltavaa, joten en pistä pahakseni niiden paljastamista.


Slip dresses

Olen muutenkin aina rakastanut pitsiä, satiinia, silkkiä ja ohuita hulmuavia kankaita. Nyt kun niitä sitten voi surutta lisätä arkisempaankin pukeutumiseen, niin totta kai teen niin. Toistaiseksi trendi on kohdallani toiminut lyhempien pitsireunaisten toppien muodossa, mutta itseasiassa mua odottelee kaksi tilaamaani pidempää "yömekkoa" Mangossa.. Johka ne saisi myös käyttöön.


Slippers

Kesäkengät jotka eivät hierrä! Kohdallani ballerinat ovat harmikseni olleet (muutamia löytöjä lukuun ottamatta) pannassa, sillä vähän keskenään erikokoisten jalkojen takia ne eivät ole koskaan istuneet kunnolla ja siksi hiertäneet vähintään toisesta jalasta ikävästi. Varpaiden välistä menevät sandaalit edustavat mulle myös kipua ja oikeastaan ainoina vaihtoehtoina ovat olleet sandaalit, joissa takana remmi pitää jalan paikallaan. No niitähän ei sitten töissä taas pidetäkään paljaiden varpaiden takia. Loistavaa, että nyt kauppoihin tulee kesäksi muitakin kärjestä umpinaisia vaihtoehtoja. Ja kuinka helppo ja mukava ne onkaan sujauttaa jalkaan!
 


Round sunglasses

Ozzy Osbourne, Hector, hipit jne.. Can't help it. Itse kuulun muutenkin siihen porukkaan, jotka näyttävät paremmalta ilman aurinkolaseja kuin niiden kanssa. Syynä tähän ei ole häikäisevä ulkonäkö, vaan ihan vain se, että kasvojeni muotoon sopii todella huonosti aurinkolasit (tai silmälasit ylipäätään). Kiitos vain matalan nenänvarteni lopputulema on aina vähän hölmön näköinen. Ei ole kivaa kun lähes poikkeuksetta poskipäät osuvat aurinkolaseihin nostaen niitä hymyillessä ylöspäin. Monen malliset aurinkolasit kyllä miellyttävät silmääni, mutta nämä ympyränmuotoiset eivät ole aikaansaaneet sydäntulvaa mun silmiltä (joskaan en ole omalle nenälle niitä edes koskaan asettanut!)


Long laced boots

Nää ei vaan sytytä mua yhtää, vaikka ylipolvensaappaista pidänkin ja nyörityksestäkin joo, mutta huomattavasti sirommissa kengissä. Rumasti sanottu, mutta ensimmäinen mielikuva on, että kengät on haettu aikuisviihdeliikkeen hyllyltä. Voihan näitä tietysti yhdistellä vähemmän hutsahtavasti, mutta en kyllä itse lähde mukaan villitykseen!


Culottes

Näiden kanssa on itseasiassa aika ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta kivat, kun istuvat hyvin ja oot pitkä ja hoikka, mutta sitten tällaiselle hukkapätkällä aika koomisen näköiset. Oon aina ollu sitä mieltä, että pitää pukeutua kuin itselleen sopii, eikä mennä vain trendien perässä, mutta toisaalta sitten itseään miellyttävän trendin voi ottaa omakseen olematta mallin mitoissa. Näin ollen salaa toivon, että löytäisin itselleni istuvat culotte housut, joissa näyttäisin hyvältä, mutta en ole turhan optimistinen sen suhteen. Voin elää ihan hyvin näyttäen paremmalta joissain toisissa pöksyissä!


Nyt vain toivotaan, että kesä palaa lämpöineen, jotta saadaan kaikki ihanat kesävaatteet taas käyttöön! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥