maanantai 23. toukokuuta 2016

Kesäinen viikonloppu

Oon aika huono kaivamaan kameraa esiin, keskityn nauttimaan asioista ihan omilla silmilläni. Se on toisaalta erittäin hyvä juttu, mutta toisaalta niiden hetkien ikuistaminen olisi näin jälkikäteen ajateltuna ollut mielekästä. Viikonloppu taas mennä hujahti ja siihen mahtui kaikkea kesäistä kivaa! Todistusaineistona mulla on vain muutama snäppi.


Perjantai alkoi mukavasti, sillä suuntasin kerrankin täysimittaisen työviikon jälkeen lämpimän ilman saattelemana keskustaan ostoksille ja siitä suoraan illalliselle. Viikon aikana oli ostoslistalle kertynyt vaikka mitä, varsinkin kosmetiikan osalta, ja mikäs siinä sitä tyhjennellessä, sillä Sokoksella sattui olemaan jotkin kamppispäivät, niin kaikista hankinnoista sai -20%. Kerrankin osuin paikalle oikeaan aikaan. Illalliselle menin Fredalla sijaitsevaan Soil Wine Roomiin, joka tarjoilee tapaksia. Tilattiin paljon erilaisia, lähinnä lihapitoisia, tapaksia ja olivat kyllä oikein maukkaita. Lemppariksi nousi ehdottomasti härän tartar. Join muuten tapasten seurana kuohuviiniä, mikä on mainitsemisen arvoinen juttu siksi, etten ollut nauttinut tippaakaan alkoholia lähes kolmeen kuukauteen. Todella helposti ja huomaamatta on mennyt tuo ajanjakso ihme kyllä. Kyseessä olevassa ravintolassa käynti jäi silti kohdallani siihen yhteen kertaan, sillä kokemus ei ollut aivan hintansa väärti. Iltaa jatkettiin J:n kanssa kotosalla ja saattoi olla, että sorruin ottamaan irtokarkkeja Makuunista illan leffan seuraksi..

Lauantaina oli sitten aika hyvittää herkuttelu ja heti aamusta suuntasin Leppävaaran Elixiaan power step -tunnille, jonka päätteeksi jatkoin vielä 45 minuutin aerobisella ulkoilmassa. Oli ihanan kesäiset maisemat ja kyllä sielu lepäsi siinä käpötellessä kaiken vihreyden keskellä. Urheilusession päätteeksi kävin hakemassa perinteisen delipöydän salaatin ja suuntasin muutaman (okei aika monen) Sellon liikkeen kautta kotiin, josta napattiin Tilda mukaan ja jatkettiin J:n kanssa grillijuhliin ystävän luo. Perillä kerettiin katsoa Suomi-Venäjä lätkämatsin vika erä ja pistettiin grilli tulille. Kyllä grilliruoka on sitten hyvää! Ruokailun jälkeen pelattiin vielä Trivial pursuitia (voittaja ilmoittautuu!) ja yhtäkkiä kello olikin jo kotiinlähdön aika. Kiitos vielä isäntäväelle illasta!

Sunnuntaina oli taas aika pyhittää (ruoka)syntejä ja lähdettiin aurinkoisille kaduille aamukävelylle. Lähdin muuten silloin ekaa kertaa shortseilla liikenteeseen eikä yhtään käynyt vilu! Säästä innostuneena päätin lähteä suoraan kävelyn päätteeksi pyörälenkille ja viiletin menemään pitkin Espoota lähes tunnin ajan. Tuli löydettyä kivoja uusia hiekkateitä, joille jatkossakin suunnata. Koska en saanut säästä vieläkään tarpeeksi oli seuraavaksi vuorossa auringonottoa ja kirjan lukemista läheisessä puistossa. Siitä suuntasin sitten vielä Länärin Elixialle vakkaristeppiin ja kotiin saavuttua olikin aika pistää kisakatsomo pystyyn ja kannustaa Suomi maailmanmestaruuteen, joka kuitenkin valitettavasti jäi saavuttamatta. Ainoa lohduttava seikka oli se, että Kanada tosiaan oli illan pelissä parempi - se vei alusta loppuun, mutta hienosti Suomi taisteli koko turnauksen, kunnia siitä! On ilo olla suomaLaine! ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥