keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Evening Snacking

Tämmöisestä terveellisestä herkuttelusta sain vain unelmoida dietin aikana. Kasviksia ei olisi saanut syödä näin paljoa ja tuo schwarzwaldin kinkku olisi ollut liian rasvaista (12%) ja kermaviilidippi se vasta kiellettyä olisikin ollut. Voin todeta, että raskasta ei ollut se, ettei saanut syödä sokerilla, hiilareilla ja rasvalla kyllästettyjä herkkuja, vaan se, ettei saanut syödä tavallista ruokaa - ei edes niitä terveellisiä ruokia.

Nyt koitan pitää edelleen kevyttä linjaa samalla kuitenkin nauttien ruoasta. Eilinen huikea jääkiekkomatsi (hyvä Suomi!) tarvitsi ehdottomasti kaverikseen jotain naposteltavaa ja tässä lautasessa oli sitä kerrakseen. Kyllä ne kasvikset vain kaipaa sitä dippiä! Meinasin ensin tehdä kermaviilipohjaisen avokadodipin, mutta eipä ollut kaupassa yhtäkään kypsää kaadoa, niin tyydyin perinteiseen ranchiin.





..nam, nam ja nam! Kuten saattaa huomata, on porkkana mun suosikki, mutta kurkku ja paprika tulee hyvinä kakkosina. Myös kukkakaali olisi uponnut mainiosti. Kun tällainen iltasyöppö olen, niin pitääkin tehdä tästä tapa ja kokeilla eri kasviksia. Eipä nouse kalorit pilviin nukkumista vasten, mutta puputtamista silti riittää!


..huomista peliä odotellessa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥