tiistai 12. heinäkuuta 2016

Summer so far!

Tulossa siis kesämenoni koostava kuvamuotoinen postaus, jonka otokset on suurimmaksi osaksi kaivettu puhelimeni kätköistä! Lasken kesän alkaneen kesäkuusta, jolloin ensimmäisenä ohjelmassa oli pitkään odotettu lomaviikko Espanjassa, joista voi lukea täältä, täältä, täältä sekä täältä ja vähän täältäkin, hehe.

Sen jälkeen on työviikot jatkuneet, joten olen keskittynyt elämään viikonloppuisin. Tai kyllä arkeakin voi elämiseksi sanoa, sillä siitähän elämä suurimmaksi osaksi koostuu, mutta arkeen ei paljoa vapaa-aikaa mahdu ja se vähäinen on käytetty lähinnä sen tutun kaavan mukaan: treenit, kodinhoito ja Netflix.

Nyt niihin viikonloppuihin. Kesäkuun toisena viikonloppuna oli firman kesäpäivien aika. Suuntasimme viettämään niitä Tampereelle, jossa majottauduttiin hotelli Tornissa. Päivään mahtui kiertelyä kaupungilla, jota kansoitti lukuisat tapahtumat ja mm. pridekulkue, hotellialottelut laittautuessa iltaa varten, perinteinen tamperelainen illallinen, illanistumista, liikaa drinkkejä, pimeässähohtavaa shampanjaa ja tanssimista klubilla. Oli muuten toinen kerta baarissa tänä vuonna. Edellinen oli firman toisissa juhlissa helmikuussa. Tosin kuvissa esiintyvän vaaleaverikön kanssa juhliminen olisi hauskaa useamminkin! ♥



Seuraavana viikonloppuna ihana äitini tuli kylään. Olin ostanut bussiliput äitienpäivälahjaksi ja kyseessä oli ensimmäinen sopiva ajankohta. Säät eivät suosineet, joten perjantain vietimme sisätiloissa pistäen sushitehtaan pystyyn ja lauantaina suuntasimme perinteisesti Ikeaan sisustusostoksille ja syömään. Sillä kertaa tarjolla olikin kesäbuffet Ikealle tyypilliseen huokeaan hintaan. Maistui kyllä, kummatkin!



Sitten seuraavana viikonloppuna olikin jo juhannus, joka taantui city-merkkiseksi, sillä ei keksitty J:n kanssa mitään ohjelmaa kehä kolmosen ulkopuolella. Kävimme kuitenkin lauantaina, sinä ainoana päivänä kun kesä näyttäytyi, Oittaalla ottamassa aurinkoa ja syömässä. Käveltiin vielä aikamme kuluksi sieltä kotiin ihan kohtuullinen lenkki. Muuten nautittiin hyvästä ruoasta ja tein perinteistä juhannusjälkkäriä eli mustikkakukkoa, joka nautittiin vaniliajäätelön kera. Menee muuten mun jälkkäreiden top3:een heittämällä!







Kesäkuun vika viikonloppu olikin varattu Tukholman risteilylle, jonka terveiset voi vilaista täältä!

Viime viikonlopun vietin J:n kanssa ihan pääkaupunkiseudulla, eikä siihen ollut suunniteltu mitään erikoista, mitä nyt yksi peruuntunut Turun reissu, mutta ei siitä sen enempää. Onneksi Helsingissäkin oli hyvä sää ja tekemistä löytyi helposti. Käytiin Vapianossa salaateille, jonka jälkeen kierreltiin Helsingin rantoja piipahtaen mm. Kauppatorilla, Eiran rannassa Helsingin jäätelötehtaan jäätelöllä (suuri pettymys!) sekä ihmettelemässä menoa Löylyssä.

Illaksi suunnattiin puistoon istuskelemaan musat ja sitruunanmakuiset Hoochit (paras juoma mitä tiedän!) mukana. Sade tosin ylätti meidät hyvin pian, joten siirryttiin sisään pizzan ja Netflixin pariin. Sunnuntaina oli suuntana taas Ikea, kun oli pari pikkuhankintaa, mihin sadesää antoi hyvän syyn. Ilmassa oli pieniä sairastelun merkkejä, joten treenit ja dietti saivat jäädä viikonlopun osalta suosiolla (kuten noista ruoista saattoi ehkä arvata..). Sen sijaan nyt uusi ruokavalio on jo täyttähäkää käynnissä!




Ensi viikonloppuna olisikin sitten vuorossa kaverin synttärit ja sitä seuraavana omat 25-v synttärit, joten ohjelmaa riittää ja varmasti tulee taas mukavia juhlia! Lisäksi mun varsinainen kesäloma (3 viikkoa) alkaa jo ensi viikon keskiviikkona, eikä mulla ees ole mitään lomasuunnitelmia! Apua, mihin tää aika menee!

Onko muut kerenneet toteuttaa jo kesäsuunnitelmiaan? Eikö tunnukkin, että kesät menee joka vuosi nopeammin ja nopeammin? Eli siis sanomani on: muistakaa nauttia! ♥

4 kommenttia :

  1. Ihania kesäjuttuja! :) Miekin oon ehtiny jo toteuttaa vähän kesäsuunnitelmia, mutta vielä on paljon edessäkin, kun loma koittaa elokuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni kiva kuulla :) Se on hyvä, että on vielä lomat edessäpäin! Toivottavasti myös helteet on vasta tulossa ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia herkuista, joita en onneksi viitsi (osaa) tehdä...

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥