keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Luukku #14 - Epäsuositut mielipiteet

Tänään luukusta paljastuu epäsuositut mielipiteet à la Sara! Lisäksi mainostan, että blogille on vihdoin avattu omat Facebook-sivut, jotka tekevät seuraamisesta nyt astetta helpompaa! Sieltä löytyy jo kaikki tämän vuoden postaukset ja kaikki uudet julkaisut ilmestyvät sinne viiveettä! Tulen päivittämään sivuja tasaisesti blogipostausten lisäksi muullakin materiaalilla! Sydämellisesti tervetuloa seuraamaan elämää á la Sara sillekin väylälle!




Nyt niihin epäsuosittuihin mielipiteisiin:

♔ Koska oon lyhyt, luulisi, että korkkarit on parhaat kaverini, mutta hyi olkoon sitä tunnetta kun on ollut korkkareilla pidempään kuin tunnin! Vaikka olisikin "mukavat korkkarit", mitä esim kiilakorot monesti on, niin päkiöiden hinkkautuminen pohjaa vasten aiheuttaa loppupeleissä suunnatonta kipua. En ymmärrä miten jotkut pystyy kiduttamaan itseään päivästä toiseen.. haha!

♔ En mielellään käy clubeilla! Vaikka hauskoja poikkeuksiakin on, niin yleisesti ottaen mua ei inspaa sisään jonottaminen ja maksaminen, jatkuva tungos, juomien odottelu tiskillä, niistä itsensä kipeäksi maksaminen, ylipitkät vessajonot, istumapaikkojen puute sekä kovalla pauhaava musiikki, kun ei kuule edes jutella. En ole myöskään mikään tanssijatyyppi...ja sitten vielä: Ne korkkarit!

♔ Mielestäni maapähkinävoi on ylihypetetty tuote - ei se nyt voi olla niin hyvää? Itse jätän mielellään kokonaan syömättä.


♔ Game of Thrones ei ole parista yrityksestä huolimatta herättäny mulla mitään positiivisia ajatuksia!

♔ En pidä lapsista. Ne ei myöskään ole mun mielestä söpöjä. Kauhukuvassani joutuisin pitelemään jonkun itkevää lasta. (Älkää vihatko mua)

♔ En voi sietää herneitä! Toisten kesän ykkösjuttu on syödä tuoreita sokeriherneitä torilla, mutta mulle tulee oksennusrefleksi yhdestäkin herneestä (herneinho ei tosin koske hernekeittoa)


♔ Ostan mielummin edullisia ja hyvin istuvia ketjuliikkeiden vaatteita, kuin ökykalliita muotisuunnittelijoiden luomuksia mallia "säkki" tai "vaate kuin taideteos". Siinä vaiheessa kun rahaa on tuhlata kalliisiin brändeihin, niin istuvuus on siltikin ykköskriteeri.

♔ Mua ei oo koskaan erityisemmin kiinnostanut käydä Dubaissa siitäkään huolimatta, että se on yksiä harvoja "lähellä" olevia kohteita, joissa on lämmin talvellakin. Sen epäeettisyys ja kulttuuri ei vaan miellytä. Lisäks siellä on tosi kallistakin.

♔ Pulla. Miten turha asia? Ei maistu juurikaan miltään ollen silti tosi epäterveellistä. Okei, jos siihen lisää etuliitteen "dallas-" niin aletaan olemaan jo jäljillä, mutta voisilmäpullat jää syömättä. Myös pullareunat kaikissa piiraissa on tosi huono juttu.

Samaistuiko kukaan..?:D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥