maanantai 19. joulukuuta 2016

Luukku #19 - My Day

Kirjoitan My day -postauksen viime lauantaista, joka oli monestakin syystä aika normaalista poikkeava päivä! Ensinnäkään en ollut kotona, vaan vierailulla Tampereella, ja toisekseen tein yhden asian, mitä en ole koskaan ennen elämässäni tehnyt. Se, mikä se oli, selviää lukemalla postaus!
9:00 Herätys! Vielä 10 min pötköttelyä sängyssä

9:15 Aamukahvi on tippunut ja hörpin kupillisen samalla kuin laittaudun

10:00 Aamupuuron aika! Nautin sen Keso -raejuuston ja marjojen kera tietenkin!

10:30 Blogin joulukalenterin 17. luukun julkaiseminen, valmiiksi kirjoitettu postaus vaatii vain pientä hienosäätöä!

11:20 Lähtö Koskikeskukseen joululahjaostoksille

11:40 Perillä kohteessa. Olin suunnitellut etukäteen mitä lähden etsimään ja sopivat lahjat löytyivätkin alle 20 minuutissa! Tämän jälkeen oli aikaa kierrellä kauppoja pelkästi omia tarpeita silmällä pitäen.

12:20 Kahvitauko Linkosuon kahvilassa

13:00 Päivän treenin aika. Kohde: Go Go -liikuntakeskus Hämeenpuisto. Tavoite: Vetää kunnon pakaratreeni!

15:00 Jalat makaroonia, eikä mitään al denteä, vaan ihan ylikeitettyä! Suihkun jälkeen palauttava proteiinipatukka pahimpaan heikotukseen. Lämmin suositus sekä salille, jossa monipuolisen laitevalikoiman lisäksi loistavat lämmittelylaitteet, että Gainomaxin Low Carb Caramel proteiinipatukalle!

15:30 Suunnaksi Rauhaniemen kansankylpylä eli suomeksi sauna ja avanto! JAIKS! Kun mut suostuteltiin lähtemään koittamaan avantouintia kerroin häpeilemättä, että mulla oli viime kesäkuussa vaikeuksia uida Malagassa meressä, kun vesi oli niin kylmää...

16:00 Kullttuurishokki saunassa, joka oli kansoitettu täyteen niin nuorilla, vanhoilla, suomalaisilla kuin espanjalaisillakin saunahattupäisillä saunojilla! Kunnon löylyjen jälkeen ihan itse ehdotin avantoon menemistä ja kävelinkin veteen epäröimättä suoraan, kastauduin kaulaan asti ja nousin samaa vauhtia ylös avannosta. Olin kyllä niin ylpeä itsestäni! Eikä ollut yhtään niin paha kuin luulin! Hetki vedestä nousemisen jälkeen oli kylmä, mutta sitten virtaava veri teki olon oikein mukavan lämpimäksi. Avanto + sauna -settejä tuli vedettyä yhteensä 5 kierrosta!

17:00 Take away annosten tilaus paikallisesta kiinalaisesta ja nopea visiitti Stockalla

17:30 Annosten nouto

18:00 Illan leffa ja vihdoin ruokaa: Dokkari Kurt Cobainista ja lautasella kanaa kasviksilla ja cashewpähkinöillä riisin kera20:20 Tajuaminen, että bussi Helsinkiin lähtee 25 minuutin kuluttua ja linja-autoasemalle ajaa 15 minuuttia. Hups.

20:40 Onnibussin kanssa rinnakkain ajoa Tampereen kaduilla

20:45 Onnellisesti bussissa!

21:00 Aika uppoutua Gilmoren tyttöjen maailmaan

22:50 Perillä Kampissa!

22:59 Dösä kotiin lähti juuri sopivasti

23:50 Omassa sängyssä ja voin kertoa, että ei tarvinnut kauaa unta odotella!

Oli ihan loistava päivä!

Ps. Tiedoksi vielä, jos jotain kummastuttaa vähäiset ruokailukerrat, niin normaalisti kyllä syön tasaisesti pitkin päivää, mutta nyt monien päivän ohjelmaan liittyvien ihmisten takia ruokailuvälit pääsivät vähän venähtämään, mutta kiinalaista tulikin sitten vedettyä vähintään kolmen ihmisen edestä, haha! Välillä näinkin.

Pps. Suosittelen avantoa kaikille! Oletteko jo kokeilleet? :)


2 kommenttia :

  1. En oo kokeillut avantoa vielä mutta oon kuullut siitä niin paljon hyötyä että pakko joskus kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, terveyshyödyt on kiistattomat ja se oli oikeesti ihan mukavaakin! :D Suosittelen! :)

      Poista

Kiitos kaunis ♥