lauantai 17. joulukuuta 2016

Luukku #17 - To Do Before Christmas

Tästä luukusta paljastuvan postauksen tarkoitus on auttaa välttämään joulustressiä, kiirettä ja jäätävää härdelliä sekä panikointia, mitä monesti joulunalusviikolla ilmenee! Toisin sanoen kirjoitan tämän selvittääkseni oman jouluni to do listan ja lopuksi todetakseni tuleeko kaikki menemään tänä vuonna mukavan sujuvasti vai joudutaanko tässä kriiseilemään pahasti! Okei, kyllä listan pitäisi helpottaa muidenkin joulun aikataulun jäsentelyä!

La 17.12: Joululahjaostoksille! Viikonloppuna on paremmin aikaa kierrellä ajatuksella liikkeitä ja tehdä hankintoja! Tulen myös todennäköisesti tekemään My day -postauksen tänään!



Su 18.12: Joulukarkkien teko pukinkonttiin! Kyytipoikana maistellaan joulun uutta hittijuomaa, josta tulossa myös oma postauksensa! Ehkä viimein joulutähdenkin voisi ripustaa ikkunaan?

Ma 19.12: Ikeaan tontun asioille hakemaan pari lahjajuttua sekä paketointitarvikkeita!

Ti 20.12: Paketointia! Lisäksi joulureseptien etukäteistarkastelua!

Ke 21.12: Koti siistiksi ja tarjouluastioiden mietintä valmiiksi.

To 22.12: Viimeisetkin jouluruokaostokset on hyvä saada kasaan viimeistään tänään! Lohi pitää myös pistää graavautumaan. Itse pakkaan kimpsut ja kampsut lahjoja unohtamatta kasaan ja valmistaudun aamuiseen lähtöön joulunviettopaikalle Mikkeliin perheeni luokse! Matkalla kokoan ainakin jouluisen soittolistan ja suunnittelen valmiiksi joululeffat, jotka haluan katsoa joulun aikana.

Pe 23.12: Jouluruokien valmistukseen ja leipomiseen on hyvä varata kokonainen päivä, niin ei tarvitse kokkailla yötämyöten! Katson myös jouluaaton asun valmiiksi, niin ei synny ainekaan mitään asukriisejä! Tavoitteena myös aaton ohjelman suurpiirteittäinen suunnittelu. Lisäksi kinkku pitää pistää yöksi uuniin!




Kuvituskuvat eiliseltä työpaikan joululounaalta!

Tällä suunnitelmalla lähdetään kohti viimeistä viikkoa ennen joulua! Näyttää siltä, että olemassa on ainakin teoreettinen mahdollisuus, että kaikki sujuu kivasti suunnitelmien mukaan! Suurin muuttuja koskee sopivien lahjojen löytymistä! Lisäksi joka vuosi ainakin joku leipomus menee mönkään ja jotain raaka-ainetta on unohtunut ostaa, mutta niistäkin selviää kun on tarpeeksi joulumieltä ;) ja kuka tietää tänä vuonna kaikki voi mennä just niin kuin pitikin! 

Onko teillä jo selvät sävelet joulun suhteen ja esim. lahjat hankittuna?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥