perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku #16 - Chiahillo

Tämän päivän luukku pitää sisällään terveellisen mansikkahillon reseptin. Kyseessä on mansikka-chiahillo, joka on koostumuksensa ja makunsa puolesta oikein mehevä ja maukas hillo, mutta ravintoarvojensa puolesta kevyt terveystuote! Tämä kaveri pelastaa kyllä vähän kuivemmatkin proteiiniletut rahkasta nyt puhumattakaan!




MANSIKKA-CHIAHILLO

500g pakastemansikoita
6 rkl chia-siemeniä
Erytritolia makeutukseen

1. Sulata pakastemarjat kattilassa ja hajota niiden rakennetta halutessasi haarukalla. Sulaneet mansikat voi myös surauttaa sileäksi tehosekoittimessa.
2. Anna soseen jäähtyä ja lisää chia-siemenet ja makeuta
3. Sekoita hyvin ja kaada hillopurkkiin
4. Anna tekeytyä vähintään 2h jääkaapissa

Sitten vaan herkuttelemaan!

Ps. Valmis hillo säilyy jääkaapissa noin viikon
Pps. Toimi täydellisesti tämän aamuisessa puurossa!





2 kommenttia :

  1. En tiennytkään, että chiaa voi käyttää näinkin! Tähän mennessä oon laittanut sitä ainoastaan tuorepuuroon, johon se sopii ihan loistavasti. :)

    https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on yllättävän monikäyttöistä! :) Suklaavanukasta oon siitä kans tehny! Ja kuten sanoit ni hyvä lisä tuorepuuroonkin! :)

      Poista

Kiitos kaunis ♥