keskiviikko 24. helmikuuta 2016

In & Out February

Oho, helmikuu on jo pitkällä, enkä mä ole uhrannut ajatustakaan mun mieltymyksille tässä kuussa. Nyt sitten otin asiakseni miettiä, mitkä asiat tässä kuussa nostivat päätää.

Terveellinen ruokavalio

Helmikuu on ollut pehmeää laskua kohti terveellistä diettiä, jonka tarkoitus on pudottaa muutama kilo. Perussyömisessä ei ole vuosiin ollutkaan ongelmia, mutta viikonloppuherkuttelujen puolesta on kurinpidossa tekemistä. Nyt alkaa olemaan sopiva aika siirtyä sanoista tekoihin, sillä toukokuun lopussa häämöttävä lomareissu motivoi pysymään ruodussa! Eilen laadittiin mulle ihan vuorokausikohtainen ruokavalio, jotta pysyn oikeasti kärryillä siitä paljon energiaa kurkustani menee alas. Pienenä ihmisenä kulutan naurettavan vähän, joten saan todella helposti liikaa energiaa, vaikka valinnat ovatkin terveellisiä. Sitten sitä on ihmetelty, että mikäs on vikana, kun ei paino putoa. Tällä kertaa viisaammin.


Turkis

Pörröinen, pehmeä, sileä, ihana (teko-!) turkiskuosi. Se on vallannut asuntoa valkoisten tyynyjen ja viltin muodossa sekä kuten edellisessä Kodin muodonmuutos -postauksessa esittelinkin, uutena muovituolin päällisenä, sillä siihen asettui aitoa villaa oleva lampaantalja. Lisäksi tuli hommattua kevätilmoille uusi ruskea turkisliivi ja saipa avainnippu peräkseen vaaleanpunaisen suloisen turkispalleron.


Kehonhuolto

Kehonhuolto oli vähän jäänyt pitkien työpäivien takia, kun sitä tuli vaan käytyä nopeasti salilla töiden jälkeen. Viikonloppuina ei sitten halunnut tuhlata aikaa kehonhuoltotunneilla käymiseen, kun halusi hikirääkkiä ja muuta jumppaa. Kuitenkin nyt Sats Elixian lanseerattua online trainingin, on tullut vedettyä viikoittain oman kodin suojissa ohjattu trigger point pisteisiin keskittyvä foamrolleria ja pressure point palloa hyväksikäyttävä kehonhuollonharjoitus. Ai että se on tehnyt hyvää! Alkuun teki tosi kipeää, mutta nopeasti sitä paikat vetreytyivät. Liikkuvuudessa huomaa edistystä jo heti yhden harjoitteen jälkeen. Tätä tapaa en lopeta.



Niskaponnari

Tää on ollut kohdallani aina out. Ei vain sovi mulle. Joillekkin sopii ja on nätinnäköinenkin, mutta väitän, että kaikille sopii silti ponnari paremmin vähän ylemmäksi. On niin paljon ryhdikkäämmän näköinen eikä tuu munapää -vaikutelmaa, jos näin rumasti nyt sanon x) Toki voi olla myös tosi elegantti!


Peanut butter

Saan nyt varmaan monen vihat tai vähintään oudoksunnat kontolleni. Kaksi sanaa: Hyi yäk. Antaisin maapähkinävoin olla ihan rauhassa härkkimättä sitä, mutta kun se on niin "fitness" nykyään, että sitä tursuaa joka paikasta. En ole koskaan pitänyt maapähkinöistä vaikka muista pähkinöistä pidänkin. Varmaan syy siihen on, ettei maapähkinä ole edes oikea pähkinä, vaan palkokasvi, eikä edes terveellinen, vaan suolistoa ärsyttävä. Ja siis pääpointtina: pahanmakuinen. Ps. Kattokaa nyt miten houkuttelevan hyvännäkösiä noi kuvat on, mutta ne on petosta!


Kuvalliset treenitrikoot

Tai mitkä tahansa housut. Ei, ei ja ei. Salihousuina välillä näkee (vähintään kaupan hyllyillä) sen verran shokeeraavia kuoseja, etten itse soisi niitä käytettävän muualla kuin lastentarhassa tai sitten sirkuksessa. Sen sijaan abstraktit tai muuten graafiset vähän silmäystävällisimpinä versiona neutraalemmilla kuvioilla menee enemmän kuin hyvin ja ovatkin olleet tervetulleita mun salivarustukseen tarjoten kivaa vaihtelua ainaisiin mustiin salipökiin!

Miten on, jakaako mielipiteitä? :)

Kuvat: Pinterest 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥