keskiviikko 10. helmikuuta 2016

All the Lovely Things

Haen monesti inspiraatiota niin pukeutumiseen, meikkaamiseen, hiustenlaittoon, sisustamiseen kuin ruokaankin Pinterestistä sekä We Heart It:istä, mutta monesti vain ihailen kaikkea sitä kauneutta, mitä palveluilla on tarjota. Kaikista kuvista, jotka on pinnannut tai joille on klikannut sydämiä, muodostuu juuri itselle mieluisan näköisiä ja oloisia kokoelmia, jotka ovat ilo silmälle.

Sen lisäksi, että kuvien esteettisyyttä voi ihailla, voi sieltä löytää erinomaisia vinkkejä ja hyödyllisiä ohjeita kynsien lakkaamisesta treenaamiseen, villasukkien kutomisesta smoothieresepteihin ja markkinoinnista  elämänviisauksiin. Enkä ihmettelisi yhtään jos autonrenkaatkin voisi opetella vaihtamaan Pinterestistä! Sen avulla pääsee nimittäin jo eroon finneistä vaivasenluihin ja saa tehtyä itsestään julkkiksen kuin julkkiksen näköisen! Noh pointti tuli varmaan selväksi :)

Tähän postaukseen keräsin joitain suosikkejani kyseisistä kuvapalveluista. Ne on jaettu eri kategorioihin aiheidensa mukaan, joita ovat elämää koskevat aforismit ja motot, meikkaus, kauneustuotteet, kynsidesing, sisustus, luonto, kukat ja pitihän sitä tietenkin saada vähän makeita herkkujakin mukaan. Täytyy tunnustaa, että olen aika uusi selailija, joten kokoelmani eivät ole kovinkaan suureet. Vielä. Jäin koukkuu tuossa joulun aikaan, kun etsin ideoita joulukoristeisiin ja siitä se sitten lähti. Mua voi muuten seurata Pinterestissä sekä We Heart It:ssä nimellä Sara M.

 LIFE 


 MAKE UP 
 

. BEAUTY PRODUCTS 


 NAILS 


 DECOR 


 NATURE 


 FLOWERSH
 

 SWEET STUFF 


...AH ! 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥