perjantai 25. maaliskuuta 2016

In & Out March

Täältä tulee kuulkaa blogin 60. postaus! Wuhuu! Juhlitaan tätä nyt, kun jäi näköjään huomaamatta 50. välistä :D On aika paljon tullut siis kirjoiteltua, mutta on niin mukavaa hommaa, että mieluusti aikaani tähän käytän :) Tänään vuorossa maaliskuun osalta In & Out -postaus. Kyllä muuten huomaa, kun vuodenaika alkaa muuttumaan, kun kevään trendit nostaa päätään ja tulee paljon uusia juttuja, joista voi mielipiteensä muodostaa. Tosin postauksen In -osaston tykätyt eivät ole sinällään mitään uusia juttuja, itselleni vain nyt ajankohtaisia.


Pikkulaukut

Ihanaa kun laukkujen käyttöä ei enää rajoita paksu untsikka tai muu möhkäletakki. Lämpimillä säillä tulee käytettyä paljon enemmän pikkulaukkuja. Niillä saa kivasti vaihtelevuutta asuihin ja ne on söpöjä asusteita. Muhun on tässä kuussa iskenyt kova laukkukuume! Oon ostanu jo muutaman ihanan olan yli kannettavan pikkulaukun, mutta haluisin vielä sijoittaa tyylikkääseen merkkilaukkuun. Taidan tosin jo tietää mikä tulee olemaan valintani..


Lierihatut

Oon aina ihaillu lierihattuja käyttäviä naisia tai oikeastaan sitä, kuinka elegantin näköisiksi hatut ne tekevät. Haaveena on ollut saada itse hatulla sama aikaan. Aina silloin tällöin olen hattuja sovitellut, mutta sitten ei kuitenkaan ole tullut ostettua täydellisen mallin puuttuessa. Nyt löysin sattumalta alesta yhden huopakankaisen lierihatun ja sehän sopikin! Jatkossa tulee varmasti käytettyä, sillä se näyttää tosi kivalta tosi monien eri tyylien kanssa.


Laatukorut

Oon ollut korujen aktiivinen käyttäjä jo pitkään, mutta niiden yhdisteleminen ei aina ole ollut niin yksinkertaista. Viimeaikoina mua on alkanut yhä enemmän viehättää hyvin minimalistiset korut: pienet kultaiset tai hopeiset graafisesti muotoillut yksityiskohdat ja ohuet ketjut. Niitä on helppo yhdistellä ja pitää useampiakin kerralla näyttämättä joulukuuselta. Koruissa ei valitettavasti kovinkaan usein ole saatavilla sitä hienointa itseään miellyttävää muotoilua kultasepänliikkeissä. Siellä tuntuu porskuttavan klassiset vanhahtavat korut vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen - sydäntä, ristiä, pisaraa ja niin edelleen. Toisaalta sitten taas ärsyttää ostaa halpoja muotikoruja, jotka menettävät pintavärinsä eivätkä muutenkaan kestä hyvänä kauaa. Nyt päätin suurehkon Timanttisten lahjakortin siivittämänä hankkia kaikki peruskoruni sieltä, jotta ne kestävät hyvänä käytössä. Ja onhan se ihan eri fiilis pitää yllä oikeaa kultaa, kuin jotain sinne päin. Minimalistisen tyylin ansiosta tämä on jopa mahdollista! Jos ei valikoimaan suoraan kuulu, niin tilattavana on paljon lisää malleja. Nyt mulla onkin kaunis siro kultaketju, johon riipus on tilauksessa ja lisäksi uusi hopeasormus, joka vilahtikin kauneussuosikkeja käsittelevässä postauksessa. Vielä hankintalistalla on kultaiset korvikset sekä joku ihana rannekoru.

Reilusti kapenevat kengänkärjet

Kapea kengänkärki menee vielä piikkareissa (tosin yksiäkään en omista), mutta ballerinoissa ja varsinkin saapikkaissa se on kohdallani ehdoton nounou. Pidentää jalkaterää tehden kokonaisuudesta mielestäni hölmönnäköisen (varsinkin lyhytjalkaisilla, joita edustan). Ei ole kiva kun maata pitkin kulkee yhteensä kolmas osa kinttujen pituudesta.


Sininen silmämeikki

Siniset, vedenväriset, turkoosit ja vihertävät luomivärit ja rajaukset näyttävät taas tekevän tuloaan. Muistan kuinka ihastuin joitakin vuosia sitten herkän raikkaaseen sinisävyiseen silmämeikkiin nähdessäni sen jossain aikakausilehdessä ja päätin testata. Siitä ei tullut kovinkaan kaunista jälkeä. Oliivinvihreät silmät riitelivät pahasti sinisen sävyjen kanssa, kun taas mallina toimineiden siniset ja ruskeat silmät näyttivät hyvinkin kauniilta ja hohdokkailta! Kuvassa meikki vasemmalla ja alaoikealla on kyllä mieleeni ja lisäksi yläoikean silmän sisänurkan aquan väri on todella houkuttelevan näköinen vaikkei muu meikki nappaakkaan. Ehkä siis annan tälle vielä mahdollisuuden kokeilemalla jotain murrettua sinisen sävyä vivahteena silmämeikissä (?) mutta tällä erää suhtaudun trendiin omalla kohdallani varauksella. Ja mainittakoon, että sininen luomiväri ripsentyvestä kulmakarvoihin aina OUT.
 

Futuristinen tyyli

Rakastan kimallusta ja säihkettä ja esimerkiksi paljettimekot sekä hilekuosit on tosi kivoja, mutta tämmöinen kokometallinen pinta vaatteissa ei oo sitten yhtään mun juttu. Kultaisen nahkaisen hameen vielä voisin kuvitellakin laittavani päälleni, mutta kokohopeaan pukeutuminen ei nappaa. Pahin versio futuristista tyyliä on hologrammikuosi, jonka miellän jo ihan ulkoavaruusmeiningiksi. Myöskään hyvin erikoiset leikkaukset tai töröttävät muovinkappaleet eivät sisälly mun kauneuskäsitykseen´pukeutumisessa.

Kuitenkin futuristisen tyylin sanotaan olevan tämän kevään juttuja, mutta onneksi suuntauksia on paljon muitakin! Kevään pukeutumistrendeistä yöasumuoti, pitsi, raidat, bomberit, olkapäiden paljastaminen ja pastelliväritkin on ihan enemmän kuin tervetulleita!

Kirjoittelen tätä muuten bussista, sillä olen matkalla Mikkeliin pääsiäisen viettoon, tai oikeastaan ennemmin juhlimaan maman 50v. päiviä! Oon metsästellyt sinne juhlalookkia kissojen ja koirien kanssa ja nyt vihdoin on kriteerien mukainen mekko mukana laukussa. Asusta voisi räpsäistä vaikka pari kuvaa tänne bloginkin puolelle. Palaan niiden kanssa myöhemmin ja nyt toivotan kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥