keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kauneussuosikkeja Part 2

Vuorossa viimeaikaisia kauneussuosikkeja sisältävän postauksen toinen osa! Aloitetaan toteamalla, etten kuulu Victoria's Secretin suurimpiin faneihin, sillä pidän merkkiä vähän yliarvostettuna ja turhan tyyriinä. Ainakin näin Euroopassa. Sillä on kyllä ihan kauniitakin alusvaatteita, jotka ovat kokemuksesta kestäviä, mutta vaatteissa olen joutunut pettymään varsinkin yogapantsien kohdalla pahasti. Tuotevalikoima on osittain yliräikeää ja liian tyttömäistä, mutta toki sieltä löytää välillä kaikkia ihanuuksiakin. Kohdallani osalla tuotteista ja vaatteista, joita käytän, on syy olla hillittyjä ja sivistyneitä, kun sitten on taas niitä, joiden tykkään omaavan väriä ja jotka saakin olla vähän over the top.

Tällaisia on mm. Victoria's Secretin tuoksut, jotka on kivan tyttömäisiä ja ihania suihkuteltavia. Valikoimassa on paljon aika herkullisia vaihtoehtoja, jotka ovat karkkia nenälle kuin silmillekin. Forumin Victoria's Secretin liikkeessä käydessäni huomasin, että heidän yksi suosituimmista tuotteistaa eli fragrance mist on saanut uuden tyylikkäämmän ulkoasun! En voinut vastustaa kiusausta nuuhkia jokaista pulloa läpi ja lopulta sieltä löytyikin pari lempparia, joista mukaan valikoitui tämä Love Addict -niminen mist, jossa tuoksuu mm. orkidea ja veriappelsiini. On muuten aika ihanan pinkinvärinen, ihme ettei esim. se vihreä mist houkuttanut niin paljoa?
 


Toinen listaamani suosikki lukeutuu taas kynsien maailmaan ja kyseessä on luottomerkki Essien Gel setter top coat eli geelimäisen pinnan jättävä kynsien viimeistelijä. Kuka muu vihaa sitä kun on juuri huoltanut ja lakannut kyntensä kauniiksi ja sitten lakka alkaa viimeistään seuraava päivänä irtoamaan kärjestä? No ei irtoa enää. Tällä lakalla kynnet nimittäin pysyvät paljon pidempään hyvinä ja tuote jättää ne kauniin kiiltäviksi ja vahvan näköisiksi. Lisää käyttöikää vähän huonompilaatuisillekin (mutta niin ihanan värisille) kynsilakoille.


Kolmas suosikki yllätti mut äärimmäisen positiivisesti. Hiusharjanani useamman vuoden toiminut Tangle Teezer alkoi olemaan jo vähän surullisen näköinen tapaus, joten oli aika hankkia uusi. Luulin, ettei olisi sitä parempaa, mutta kuinka väärässä olinkaan.

Ostin Glitteristä Sellon Sembaloista alla olevan The Tangle Brush -harjan, joka on ymmärtääkseni samanlainen kuin Wet Brush, jota mainostetaan oivana hiusten selvittäjänä. Harjassa on tosi ohuet, vahvat ja joustavat harjakset, jotka selvittävät itsepintaisimmankin tukan hellävaraisesti. Harja kulkee kuin itsestään hiusten läpi jättäen silkkisen sileän pinnan mennessään. Oiva pidennyshiuksille ja tuuperausten selvittämiseen. Ei jää tukkaan kiinni, mutta silti selvittää hiukset päänahasta asti eikä vain siloita pintaa, kuten monet pidennyksille tarkoitetut harjat tekevät. Olen käyttänyt myös märkään tukkaan ja kutrit on selvinny ihan helposti ja kivuttomasti. Vielä kun tämän saisi yhtä kätevässä koossa kuin Tangle Teezer...




Siinä tulikin kokonaisuudessaan aika laaja arsenaali suosikeiksi nousseita kauneustuotteita! Jos et ole jo tsekannut postauksen ensimmäistä osaa, niin sen voi käydä katsomassa täältä. Oliko joukossa omia suosikkeja tai lähteekö joku tuote kenties kokeiluun? :) Tulossa olisi muuten vielä perinteisesti In & Out postaus maaliskuun osalta, joten sinne listaan vielä lisää suosikkejani, joita on näköjään tässä kuussa riittänyt! :D Ne edustavat tosin vähä eri aihealueita. Luvassa lisäksi postaus, joka avaa vähän kuka onkaan Sara, joka täällä blogia kirjoittelee.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥