sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Spring Awakening

Aurinko on saapunut keskuuteemme usean pitkän, pimeän harmaan ja hieman ahdistavankin kuukauden jälkeen. Muistatteko tekin sen tunteen, kun katsoo ulos ja vihlaisee otsalohkoon, kun on niin kirkasta? Mä en meinannut muistaa, eikä selkeesti silmätkään meinanneet muistaa, että ovat joskus nähneet valoa. No nyt sitä on kuitenkin alkanut olla taas tarjolla. Se on paljastanut karusti kalman kalvakan ihonvärin ja muistuttanut siitä, että ulkona liikkuessa joku saattaa oikeasti nähdä sinut, eikä vain tummaa hahmoa.

Sitä ei välttämättä aina muista auringon paistaessa ulkona, että mennään vielä pakkasen puolella ja tuuli voi olla viiltävä. Sitä kuvittelee heti, että kevät on täällä, joten "shortsit jalkaan ja picnicille". Ei. Ei edes "tennarit ja kevättakki päällä kaupungille". Ei valitettavasti. Nilkat täytyy pitää vielä suojattuina ja niskassa useampi kerros kangasta. Mutta voi että, kun se aika koittaa, niin olen valmis!

Kevät on nimittäin tuonut myös kevätmallistot ja olen kovaa vauhtia hankkinut suosikkejani niistä. Tänä keväänä jalkojani odottaa uusina tulokkaina Niken valkoiset Air Max 90 tennarit ja perinteiset valkoiset matalavartiset kangas Conssit. Kevättakkivalikoima on myös kasvanut mm. maastonvihreällä bomberilla, ohkaisella camel coatilla sekä kukkakuosisella liehuvalla kangastrenssillä. Uusia hameitaki on tullut hankittua jonkun verran ja nekin ovat joutuneet odottamaan pääsyään ulkolaitumille, sillä kinttuni eivät näyttäydy ulkosalla miinusasteilla. Siis tule jo kevät ja lämpö!







Okei, osaa oli ihan pakko päästä jo testaamaan! Ja okei, oli tarkoitus laittaa valkoiset sukat. Kyseessä oli muutenkin pikakuva ennen Ikeaan lähtöä. Uskaltauduin sinne Air Maxeilla ja kieltämättä vähän vilponen oli odotella bussia pihalla. Kyseinen bombertakki on siitä loistava, että sen ollessa niin ohut, sitä voi käyttää ihan sisävaatteenakin ja vetää ulos mennessä lämpimämmän takin päälle. Camel coat ja kukkatrenssi näkevät sitten päivänvalon joskus vähän myöhemmin. Vuoroaan täytyy odottaa myös revittyjen farkkujen. Yhdet löytyy entuudestaan, mutta kaipaisin kovasti hyllyyni boyfriend -mallisia vaaleita farkkuja. Ne eivät suoranaisesti ole tehty mulle ja kropalleni, mutta en aio luovuttaa näin helpolla! I don't know where you are, but I will find you and make you fit!

...Ja itseasiassa se prosessi onkin nyt käynnissä, sillä näpyttelen postausta Tallinnasta, jossa ollaan J:n kanssa rentoutumislomalla ja huomenna olisi edessä kaupoilla pyörimistä. Palaan myöhemmin reissukuulumisten kanssa ja nyt suljen koneen ja otan palan superhyvää virolaista kohupiimkakkua!

Mukavaa alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥