sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Alku

Pitkään on mieleni syövereissä pyörinyt tietty tunne: halu ilmaista itseäni, luoda jotain kaunista, kehittää itseäni ja saada päiviini lisää mielekästä sisältöä. Pitkään olen miettinyt, että olisi kiva.. olisi ja olisi.. tänään vihdoin aloitan sen, oman blogin pitämisen!

Aikaisemmasta poiketen nyt tilanteeni on siihen mitä parhain: opiskelut ovat ainakin tältä erää takanapäin ja aikaa ja energiaa löytyy itseni ilmaisuun. Tästä uudesta mahdollisuudesta inspiroituneena nyt kirjoitan tänne. Ja voi juku kun olen innoissani! 


"Innostunut" - tätä tyttöä kuvaava adjektiivi
Lisäksi mainittakoon, että aikaisemmin jonkin verran blogeihin tutustuneena minua on häirinnyt niistä useiden (nuorten naisten pitämien) pinnallisuus ja teennäisyys. On vain alkanut ärsyttämään bloggaajien luoma "täydellinen maailma", johon ei voi uskoa ja josta osittain on kateellinenkin. Sitä en ole halunnut edustaa. Mutta viimeaikoina olen tutustunut todella aitojen ja ihanien tosi eri aiheista kirjoittavien ihmisten blogeihin, jotka ovat avanneet silmäni uudestaan rohkaisten tähän projektiin.

Kuten blogin nimi jo kertoo, kyseessä on lifestyle blogi. En ole minkään tietyn aihepiirin asiantuntija, mutta olen oman elämäni expertti. Niinpä blogini aiheet liittyvät tiiviisti omaan elämäntapaani painottuen vaalimaani terveellisyyteen, tavoitteelliseen treenaamiseen, rakastamaani ruokaan ja toisaalta myös materiaan kuten muotiin, kauneudenhoitoon ja sisustamiseen.

Terveellinen herkuttelu - lähellä sydäntä
Voisin sanoa olevani himotreenaaja, pieni kulinaristi, intohimoinen sisustaja ja koti-ihminen, joka kuitenkin rakastaa tehdä, nähdä ja kokea. Olen hyvin visuaalinen persoona ja mieleni lepää vasta kauniissa miljöössä. Myönnän myös syyllistyväni ajoittain pienimuotoiseen riippuvuuteen, joka kohdistuu shoppailuun. Vähemmälläkin tavaramäärällä pärjäisi ja voisi olla tyytyväinen, mutta voin tuntea, kuinka kauniit asiat oikein odottavat tulevansa ostetuiksi. Ovat toki myös tarpeellisia. Myönnettäköön myös, että olen hyvä luomaan tarpeita.

Elelen elämääni Espoossa yhdessä maailman historian ihanimman eliön eli pian 4 vuotta täyttävän koirani Tildan kanssa. Arki kuluu tässä huushollissa pitkälti saman hyväksi havaitun kaavan mukaan, mutta viikonloput pyhitetään täysin elämästä nauttimiselle. Muuten elämääni ohjaa intohimojeni lisäksi arvot, kuten oikeudenmukaisuus (agressiot nousevat heti kun en koe sen toteutuvan), avoimuus (välillä liiaksikin) ja positiivisuus (asenne ratkaisee). Elämäni suolana on kuitenkin huumori ja yksi motoistani kuuluukin: a day without laughter is a day wasted. Se varmasti maustaa bloginkin kirjoituksia ja toivottavasti myös välittyy ja uppoaa myös lukijoihin (olettaen, että teitä on enemmän kuin yksi).

Tervetuloa seuraamaan elämää à la Sara!

Tilda, hienostunut pikku söpöilijä

2 kommenttia :

  1. Hei, voitko vinkata joitain hyviä blogeja, kun sellaisia ilmeisesti tiedät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Minkälaista blogia olisit kiinnostunut lukemaan? Itse seuraan mm. maanläheistä ja sinnikästä fitnesstreenaajaa blogissa http://johanonfitness.fitfashion.fi/, hauskasti kirjoittavaa DIY-projekteihin hurahtanutta vauva-arjensankaria blogissa http://10plussanaiti.blogspot.fi/ ja inspiroivia asu- ja kauneusjuttuja blogissa http://saijis.blogspot.fi/

      Poista

Kiitos kaunis ♥