lauantai 2. tammikuuta 2016

Goals for 2016

Tykkään ajatella, että uusi vuosi on taas uusi alku. Ainakin se tarjoaa aina uusia mahdollisuuksia. Lähdenkin innoissani kohti uutta vuotta ja tämä 2016 onkin tietysti oleva se paras vuosi! 2015 tarjosi paljon, kuten edellisestä kuvamuotoisesta vuosikatsauksesta selvisikin, mutta lisäksi merkittävimmiksi tapahtumiksi lasken uuden miellyttävän työn saamisen.

Voin sanoa rehellisesti, että kertaakaan ei ole vielä harmittanut mennä töihin! Se on mun työhistorialla aika paljon sanottu. Sen lisäksi aloin seurustelemaan, joka on taatusti ollut oma seikkailunsa, mutta uskon silti vahvasti, että kaiken sen arvoinen. Kolmanneksi mainitsen blogin pitämisen aloittamisen. Se on oikeasti antanut mulle niin paljon! Kirjoittamisen kautta olen saanut lisää sisältöä elämääni ja se on kannustanut uusiin projekteihin. Tästä on tullut tärkeää!

Lisäksi olen tyytyväinen terveellisten elämäntapojen ylläpitoon. Olen jaksanut käydä läpi vuoden ahkerasti salilla. Lähtemistä sinne ei ole tullut koskaan kyseenalaistettua, sillä se vaan kuuluu elämääni ja kaiken lisäksi olisin varmasti tullut hulluksi ja alkanut hyppiä seinille, jos en olisi päässyt liikkumaan! Terveelliset valinnat ovat myös ruokailun puolesta olleet pääsääntöisesti itsestäänselviä, joten pohja terveelliselle syömiselle on jo rakennettu, mutta sokerihampaani kurissapito vaatii vielä töitä. Olen erittäin kiitollinen myös uusista ihmissuhteista, joita olen viimeisen vuoden aikana solminut!

Pohja on siis kunnossa uuteen vuoteen, mutta silti parannettavaa löytyy ja haluankin pyrkiä eteenpäin ja saada lisää asioita, joista olla kiitollinen!

Listasin asettamani tavoitteet vuodelle 2016. Ylös kirjoitettu ja julkinen lupaus on varmasti se helpommin pidettävissä oleva lupaus! Sen lisäksi, että lupaan ja toivon, olen valmis näkemään vaivaa näiden eteen. Jaoin tavoitteet kolmeen osaan, jotka koskevat terveyttä, aktiivisuutta ja parempaa elämää.

TERVEYS

Kiteytän tämän yhteen lauseeseen: Aion olla tyytyväinen itseeni ulkoisesti kesään mennessä! Toisin sanoen teen sen, mikä tehtävissä on. En halua enää tuhlata elämääni siihen, etten tunne oloani hyväksi nahoissani!

Sitä kohti vieviä lupauksia ovat:

- Juon vettä 3l/pvä
- Totutan vatsalaukkuni pienempiin annoskokoihin
- Välttelen sokeria (sallittu vain supererikoistapauksissa)


AKTIIVISUUS

- Lupaan pitää blogin aktiivisena ja kehittää sen sisältöä pitäen sen kuitenkin itseni näköisenä
- Alan ottamaan enemmän kuvia, en vain blogia varten, vaan muistojen taltioimiseksi!
- Aion lähteä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kaikkeen uuteen mukaan ja saada uusia kokemuksia
- Haluaisin alkaa opiskelemaan espanjaa, jos vain työaikani sen sallii 


PAREMPI ELÄMÄ

- Alan säästämään (ASP-tili jo avattu!)
- Muutenkin vähemmän shoppailua ja enemmän elämyksiä
- Keskityn siihen, mistä pidän
- Pidän huolta ihmissuihteistani
- Toivon löytäväni uuden asunnon paremmalta sijainnilta
- Matkustan mahdollisuuksien mukaan

Ja tärkein: mitä ikinä tapahtuukaan, pysyn positiivisena, sillä elämän salaisuus ei piile siinä, mitä sinulle tapahtuu, vaan siinä mitä teet sillä, mitä sinulle tapahtuu. -Norman Vincent Peale


Millä fiiliksillä lähdette uuteen vuoteen, puhaltaako muutoksen tuulet?

2 kommenttia :

Kiitos kaunis ♥