keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Burgundy - Color of the Fall Wardrope

Luvassa siis vaatekaapin syyshankintojen esittelyä! Paljoa mulla ei ostoslistalla ollutkaan, sillä olen tietoisesti vähentänyt shoppailua, mutta tosiasia on, että vaatteet kuluu ja joskus niitä on päivitettävä. Vuodenajan vaihtuessa on myös kiva hankkia joitakin kauden uutuuksia vaatekaappia piristämään. Tällaisista hankinnoista oli tälläkin kertaa kyse!

Suuren osan syksyn vaatehankinnoista tein Prahassa ollessani, vaikkei saalis sieltä kovin moninainen ollutkaan. Lisäksi joitain vaatteita tilailin Gina Tricotilta, kun en jaksanut mennä paikan päälle toteamaan, ettei kokoani enää ole. Paljon mukavampi muutenkin sovitella vaatteet rauhassa kotona poissa ylikirkkaista valoista ja suurentavista (olen aivan varma tästä!) peileistä. Lisäksi Hulluilta Päiviltä löysin korvaajan kovia kokeneelle luottoneulepaidalleni. Postauksessa mukana myös pari muuta hankintaa, joiden tiedot ja ostopaikat kuvien alla!

Sitten niihin ostoksiin. Syksyn hankintoja yhdisti tiedostamatta yksi teema tai oikeastaan väri: viininpunainen! Olen aina pitänyt tummista murretuista väreistä valkoisen, harmaan ja mustan ohella ja tämän syksyn mieliväri onkin ehdottomasti juuri viininpunainen! Toki mukana on sitä tuttua ja turvallista värimaailmaakin!


Ainoana ostoksena Prahan keskustan Palladiumin ostoskeskuksesta mukaan lähti Tally Weijlin valkoinen toppi edessä olevilla naruyksityiskohdilla. Toppi on näin syksyllä päässyt käyttöön muhkeiden neuletakkien alle!


Väljä viininpunainen ruutupaita on taas Gina Tricotin mallistoa. Se on täydellinen comfort vaate: pehmeää matskua, sopivan väljä, mutta kuitenkin istuu hyvin. Se on oikeastaan ollut viimeaikaisten arjen vaatekriisien pelastaja numero 1.


Gina Tricotista tilailin myös pari printtiteepparia. Aikaisemmin olen käyttänyt näitä lähinnä yöpaitoina, koska en ole ollut t-shirt kind of girl, mutta nykyään viihdyn t-paidassa oikein hyvin kodin ulkopuolellakin!


Ehkä paras löytö Prahasta oli Syksyn halutut -listauksessanikin mainittu vaaleanharmaa college, joka täyttää kaikki sille asetetut kriteerit! Materiaali on lisäksi superpehmeää. Se tuli vastaan aika yllättävässä liikkeessä, Terranovassa.



Prahan ostoksiin kuului myös viininpunaruudullinen muhkea villahuivi sekä viininpunainen off-the-sholders paita, joka on hyvinistuvaa paksua trikoota. Ensin mainittu löytyi New Yorkerista ja jälkimmäinen Terranovasta.


Tässä toinen Syksyn halutut -listauksessa mainittu vaate, joka olisi yhtä hyvin voinut kuulua vuoden halutut -listaukseen, sillä metsästin sitä niin kauan! Tilasin Adidaksen Supergirl collegetakin lopulta Zalandolta. Se ei varmasti esittelyjä kaipaa, mutta mainitsempahan vaan, että on aivan kuin mitoilleni tehty!



Toinen hankkimistani takeista onkin sitten aivan eri maailmaa. Se on pörröisen pehmeä lyhyt yksilö Gina Tricotilta.



Mustat nilkkurit olivat myös Syksyn halutut -listalaisia ja lopulta sain nekin ruksattua löydetyiksi. Nilkkurit ovat nahkajäljitelmää ja kuuluvat Dinskon valikoimaan. Päädyin tekonahkaan, kun en onnistunut löytämään yksiäkään sopivanmallisia nahkaisia! Lisäksi nuo kantapään yksityiskohdat antavat kivaa särmää muuten yksinkertaiselle kengälle. Toivottavasti kestävät useamman kuin yhden talven!



Lopuksi vielä mainostamani luottoneuleen korvaaja. Edellinen luonnonvalkoinen neulepaitani oli tosiaan jo ihan nyppyyntynyt ja siirtynyt pelkäksi kotipaidaksi, niin oli hyvä, että sattumalta törmäsin tähän Vilan puuvillaiseen neulepaitaan Hulluilla Päivillä kierrellessäni. Siinä tykästyin erityisesti helman erikoiseen leikkaukseen sekä palmikkoyksityiskohtaan. Lisäksi neule oli kerrankin juuri sopivan pituinen. Plussaa annan vielä siitä, että paita on todella miellyttäväntuntuinen päällä.

Olen ihan supertyytyväinen hankintoihini! Ne tosiaan pääsivät kaikki suoraan käyttöön ja olivat juuri sopiva päivitys syksyn lookkiin! Mitäs te tykkäsitte? :)

2 kommenttia :

  1. Mä meinasin kanssa ostaa ton Ginan pörrötakin, jäi ihan harmittaa ku jätin sen kauppaan :D Ihania ostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jospa se vielä tulis sua vastaan jossain Ginassa ;)

      Poista

Kiitos kaunis ♥